Ljummen potatissallad med kött

Idag har jag slagit på stort och gjort en ljummen potatissallad med gott, enkelt kött till. Jag kan säga att potatissalladen är massor med vackrare än den var god men det får man lära sig leva med!:)Självklart hade jag sällskap när jag gjorde maten och Pinocchio var väldigt sugen på att få smaka!

Tallriken som ni ser är också ny! Jag gillar den men den var en nödlösning. Jag har nämligen köpt ny diskmaskin och det visade sig att mina vanliga standardstora tallrikar inte fick plats i den så det blev att köpa nytt porslin! Helt upprörande och galet att en diskmaskin inte ska ta vanlig tallriksstorlek (och gör den inte det ska det minsann stå varning på hemsidan men icke!!) Jag kan berätta att det inte är lätt att hitta ett porslin så är snyggt och så litet som det fick plats men till slut gick det och jag känner mig till slut till freds med mitt köp!

Fredagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Caroline - Ser gott ut och fint upplagt var det också :)maj 1, 2015 – 8:41 f m

Mormor - Nam :) Det så godt ut.
Ha en fin 1. mai

http://www.starbear.no/mormor/2015/05/01/fredagstema-og-1-mai/maj 1, 2015 – 3:36 e m

Violen på Brandholmen - Ser otroligt gott ut! Snyggt upplagt på en vit tallrik med rena linjer!
Hade samma problem när vi köpte nytt porslin! Tallrikarna var 1 cm större än vad diskmaskninsproducenten hade tänkt sig. Inte alls kul! Får se upp bättre nästa gång.
Trevlig helg!maj 1, 2015 – 3:38 e m

Madde - Vilka vackra bilder :-)maj 5, 2015 – 1:21 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*