Lustfyllt

Jag har helt snöat in på detta med dubbelexponering. Jag tycker det är så roligt att skapa på det sättet. Det är verkligen lustfyllt!:)Här kommer några av dagens dubbelexponeringar!

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Mormor - Vakkert. Kort og godt.
Ha en fin dag.

http://www.starbear.no/mormor/2015/07/01/lustfullt-sa-onsdagstema/juli 1, 2015 – 6:37 f m

Anni - Vilken lycka det är att komma in till din blåa blomvärld så här på torsdagsmorgonen! I sanning lustfyllt! Och vackert!

Vad gäller fotbollen såg jag inte första halvlek, men i andra hade Portugal klart bollövertag. Ju längre tiden gick, desto tröttare blev de och Sveriges grabbar orkade mer, hade fler chanser. I förlängningen var det Sveriges match. Eller som den tyske kommentatorn sa; ett segrande lag kräver speciella kvaliteter och det svenska laget har andra sådana än det portugisiska.juli 1, 2015 – 7:23 f m

BP - Dina bilder är konstverk, ingenting att snacka om! Du är en otrolig duktig fotograf. Dessutom blev jag tokförtjust i dina tre bilder i inlägget ”ljuvlig sommar”. Hur du fick till det med ljuset är en gåta för mig. Så himla vackert!juli 1, 2015 – 11:03 f m

Violen på Brandholmen - Förstår att det är kul! Bilderna blir både vackra och intressanta!juli 1, 2015 – 2:29 e m

Marit Johansson - Vackra bilder blir det av dina dubbelexponeringar, måste ta och googla på det..juli 1, 2015 – 11:09 e m

Anne-Mari - Så vidunderleg vakkert !juli 1, 2015 – 11:10 e m

kiki freese - Vackert komponerat.
Jag förstår din lust inför dubbelexponering.
/Kikijuli 2, 2015 – 10:30 f m

Anemonen - Vackert är det med denna teknik. Hur den funkar förstår jag inte, men många var gångerna jag lyckades med dubbelexponering en gång med den första kameran jag plåtade med en Kodak Brownie:-) Jag har numera CS6 så jag borde kunna leka lite mera i det än det som ligger i Vajon. Bra jobbat av dig jättesnygga bilder.juli 2, 2015 – 5:21 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*