Gångbron

Denna vecka har varit helt hopplös med fotograferingen. Det började med att jag tog tag i och äntligen åkte till blåbärsskogen. Detta speciella ställe har jag varit på en gång om året i några år nu. Det tar cirka en timme att åka dit och denna gång kom vi iväg lite sent men det gjorde inte så mycket. Väl där tar jag fram kameran och ska gå ut i skogen och fotografera allt vackert och då ser jag att det saknas minneskort i kameran men det var lugnt för  jag hade kameraväskan med mig. Men även där var det ekande tomt! Så med andra ord åkte jag bil i över 2 timmar för att sitta av tiden lite grann. Och som om detta inte var nog så fanns då extra mycket att fotografera. Både Pärlemorfjäril, Guldvinge och Blåvinge satte sig fint och visade upp sig! Stora sländor fanns där och så klart den otroligt vackra naturen! Så tji fick jag! :/

Men veckans missar slutade inte där. Idag har jag haft en jobbig dag så jag åkte ut endast en timme på landet för att ta det lugnt. Hemma innan funderar jag på om jag ska ta med kameran men bestämmer att jag hoppar över det denna kväll då det inte blir att vara borta länge! Väl på landet sitter jag och njuter av lugnet i skuggan och mina ögon söker sig bort till Fjärilsland. Det har inte funnits några fjärilar att tala om denna sommar hittills så jag vet inte särskilt intresserad men jag ser ändå att det fladdrar lite extra därborta. Jag bestämmer mig för att gå dit och titta vad som behagar vara där kvällen jag inte har kameran med mig och mycket riktigt…..en TISTELFJÄRIL sitter i godan ro på perfekt ställe för att få den superbaste bild man någonsin kan få. Tistelfjärilen är en fjäril som jag längtat och letat efter i över två år och nu, när jag inte har kameran med mig, så sitter den där och hånar mig! Vansinnigt vacker! Kan man inte dokumentera det man sett har det aldrig skett! Mycket irriterande! Nu kommer jag åka till landet i morgonkväll och förvänta mig att Tistelfjärilen kommer då också och är lika beskedlig och uppvisande som ikväll! Vem tror att det kommer hända??

Och ja, jag vet! Man ska inte åka utan kameran och man ska alltid kolla kort och batteri hemma men under alla mina år som fotograf har jag ALDRIG tidigare missat minneskort eller haft dåligt batteri. Men det är klart att någon gång ska det ju ske och det är ju tur att det sker på en sån här tur i stället för ett bröllop!:)

Den här bilden är från ett tillfälle då jag hade kamera och minneskort med mig och fungerande! Visst är det vackert? Det är mosse som jag glömt namnet på nu men tror det började på B.

bron

Fredagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Mias Mix - Retsamt och irriterande när man gör såna tabbar. Men du fick ju vara med om själva upplevelsen och har den i minnet och på näthinnan! Fin bild!augusti 14, 2015 – 8:56 f m

Lissen - Vissa dagar går det fel, förstår känslan.

Så fin bild och det kommer nya tillfällen för nya bilder.

Kramaugusti 17, 2015 – 5:43 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*