Käka gräs är gott!

Det är inte bara katter som gillar gräs…det gör även hundar! Hundar är inte heller såna finsmakare så de kan lätt tugga i sig både blommor och bär och lite annat som katter bara skulle rynka på näsan åt!:)  Personligen gillar jag tungbilder!:)

nellie_tungan

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Anni - Vilken häftig tunga! Och så gräset och morrhåren som båda är lite fuktiga. Snyggt!
Vad jag vet äter hundar gräs när de behöver kräkas. Inte så charmigt, kanske …augusti 27, 2015 – 9:09 f m

Lottisen - Så söt! Härlig bild!augusti 27, 2015 – 10:24 f m

Cecilia Artista - Så gott med gräs! Jag kommer ihåg när mina hundar drogs till allt det färska gräset. Det var nästan så att jag också kände ett litet sug just av det färska men nej, jag tog aldrig någon tugga!augusti 27, 2015 – 2:58 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*