Kärleksört

En färgbomb såhär i november. Det kan behövas eller hur?

blomman

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Ulla Laiho - Så vackert fotograferat – underbara färger.november 5, 2015 – 6:23 f m

Mias Mix - En vacker och tacksam blomma! Så lätt att ta skott och få nya små klungor. Har tagit från min mans föräldrahem till vår trädgård och sen när hans föräldrar dog tog vi från våra plantor till deras gravar. Vackert redigerat också!november 5, 2015 – 11:38 f m

Violen på Brandholmen - Ja, färg piggar verkligen upp i gråa och lite trista novembermånaden! En riktigt snygg ”bomb” du bjuder på idag!
Ha det bra!november 5, 2015 – 1:11 e m

Lotta - Så vackert och visst behöver vi färgbombas nu! Jag blir så nyfiken och undrar hur mycket du jobbar med dina bilder? Jag har gått med i Borens fotoklubb, har bara varit på ett möte med det verkar roligt! Ha det bäst! /Lottanovember 5, 2015 – 1:20 e m

Mizca - Svar: Det var så lite så!
Kul att mina ord uppskattas. Jag hade mer än gärna köpt av dig om jag haft möjlighet till det, men just nu kan jag inte ..
Jag får sitta och njuta av bilderna via skärmen istället …

Ha en fin dag.november 5, 2015 – 1:50 e m

Anemonen - Kinesisk kärleksört är vacker och så fin i vas. Ja de får till och med rötter så man kan plantera hur många som helst. Ja de är så vackra om sensommaren och du har fotat dem och gjort dem än vackrare.november 5, 2015 – 5:55 e m

Anne-Mari - Nydeleg blomst !
Slikt behøves kvar dag :)
Heiter den Kjærleiksurt ?november 5, 2015 – 6:04 e m

Anni - Vilket vackert foto – en perfekt bild att mota novembermörkret med! Hemma hos mig äter sniglarna upp all kärleksört, det är minst sagt lite surt.november 6, 2015 – 12:15 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*