Smaskigt!

Måndagen bestod av bjudning hem till Frida och Saga för god mat och fotografering. Saga har nämligen blivit 7 månader och det var dags för den månatliga fotograferingen. De bilderna kommer i ett annat inlägg men nu måste jag få visa den goda maten på de fina tallrikarna. Maten var tokgod men det är inte så konstigt för Frida är riktigt duktig på att laga mat! Jag sade faktiskt när vi satt och skulle börja äta att detta är ingen mat man fotograferat och lägger ut men jag erkänner mig helt fel nu! Jag tycker det ser tokläckert ut! :O)

tisdagstema_rutigt_mat

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Monica o Jacob - februari 23, 2016 - 9:17 f m
Klimakteriehäxan - februari 23, 2016 - 9:51 f m

Ser gott ut. Och snygg rutig tallrik!

Paula i pörtet - februari 23, 2016 - 8:43 e m

Underbart het rykande måltid! Mat ska vara varm om jag får bestämma! Men, det snyggaste på tallriken var…tadaaa, tallrikens rutmönster, helläckert!

Anemonen - februari 23, 2016 - 8:44 e m

Så gott att jag skulle ge nästan vad som helst för att få det receptet. Please.

Tony - februari 24, 2016 - 8:49 f m

Fin bild med lyster och skärpa. Extra plus att ångan från rätten syns.

Marit Johansson - februari 27, 2016 - 6:31 e m

Ja det ser läckert och gott ut. Pasta är en klar favorit :)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*