Julkalender: Lucka 11

Här kommer min ”Gubbe och Gumma” i utslagen blomma! Visst är den vacker? Knopparna ser du här!

julkalender_9Titta in hos Åke och hans julkalender! 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Åke - Åh så vackert du har det, vi har bara julstämning i halva huset… jag ska ha ihop matsalen till varje pris, nu måste jag jobba i mitt ordinarie arbete en vecka… och beredskap tills torsdag står på schemat till nästa vecka… sedan blir jag ledig i sju dar före jul. Fotografering och bloggande tar stryk nu… Jag har sett en sådan blomma i ett fönster :) Dom är så fin, så kul du visar upp den :) Jag har tittat till dina andra luckor och bli glad över hur fint du visar upp julen :) Jag ska visa upp en bild på vår gran som barnet klädde i helgen… som vi har på en uteplats… vi växlar mellan vit och röd :)december 9, 2016 – 4:39 f m

Anemonen - Den är bedårande vacker och så roligt att få se den utslagen. Hur länge står en sådan blomma tro? Trevlig afton.december 12, 2016 – 5:07 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*