Julkalender: Lucka 11

Här kommer min ”Gubbe och Gumma” i utslagen blomma! Visst är den vacker? Knopparna ser du här!

julkalender_9Titta in hos Åke och hans julkalender! 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Åke - december 9, 2016 - 4:39 f m

Åh så vackert du har det, vi har bara julstämning i halva huset… jag ska ha ihop matsalen till varje pris, nu måste jag jobba i mitt ordinarie arbete en vecka… och beredskap tills torsdag står på schemat till nästa vecka… sedan blir jag ledig i sju dar före jul. Fotografering och bloggande tar stryk nu… Jag har sett en sådan blomma i ett fönster :) Dom är så fin, så kul du visar upp den :) Jag har tittat till dina andra luckor och bli glad över hur fint du visar upp julen :) Jag ska visa upp en bild på vår gran som barnet klädde i helgen… som vi har på en uteplats… vi växlar mellan vit och röd :)

Anemonen - december 12, 2016 - 5:07 e m

Den är bedårande vacker och så roligt att få se den utslagen. Hur länge står en sådan blomma tro? Trevlig afton.

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*