Kvarnen…

Jag åkte förbi en kvarn idag…och tänkte att dit ner vill jag…men det såg lite väl privat ut så jag vågade inte! Men från ett annat håll kunde jag i alla fall fotografera den…vår östgötska kvarn! ;O) Och så har jag slutat med papper och penna (som jag hade med på mina tänkarpromenader i höstas) så inte kunde jag skriva upp vad kvarnen heter heller!

Men ifall ni nu inte tycker att det ser ut som en kvarn så tänkte jag att jag tar med en båt i bilden också så att ni som tvekar kan tänka på bilden som en båtbild! ;O)

Förresten….jag önskar er en trevlig torsdagskväll och så är det fredag i morgon igen…med förhoppningsvis ännu mer snö än vad som kommit idag!! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

//D.D\ - Vilken underbar bild! För mig är den helt magisk och får mig att önska än mer att jag också skulle kunna fånga en sådan där magisk känsla på bild. Tack för att du finns och kan göra det i mitt ställe!

Kram en helt tagen //D.D\\ som är glad att hon hittade hit via tjejblog.sefebruari 5, 2009 – 7:45 e m

Anita - En väldigt vacker bild med den där härliga varma färgtonen som du så ofta har i dina svartvita bilder. Gillar motivet. Den lugna vattenytan … båten och kvarnen (som ju faktiskt inte ser ut som en kvarn :)

Hoppas du får en fin fredag!Krama dina goa katter och njut av snön (för jag antar att ni också fått snö ikväll)

Kram Anitafebruari 5, 2009 – 10:16 e m

Rebecca - Fin bild!februari 6, 2009 – 1:29 e m

Annmi - Underbart Foto , Waoooo!februari 8, 2009 – 2:01 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*