Julaftonen 2016

En kort julafton med familjen blev det men desto godare, trevligare och mysigare! Som vanligt var det lunch uppe hos min bror, och i år var även Ag, Sagas mormor med, vilket var väldigt trevligt! Jullunchen var supergod. Har nog aldrig ätit godare revbensspjäll!! Sedan packade vi ner oss allihop och for till farmor där julklappsutdelningen skedde under Kalle Anka! Många klappar blev det. Så många att de absolut inte fick plats under granen! Jag fick så många fina julklappar att det nästan inte är klokt! TACK snälla!! Jag är så glad! Jag är ännu mera glad över hur julklapparna mottogs! Speciellt boken från Sagas första år som jag jobbat så länge med och som de äntligen fick nu i julklapp! Det var så roligt att se hur mycket den berörde! Jag måste passa på att säga till alla därute att ta mycket bilder! Det spelar ingen roll om det är bra bilder eller ej, bara fotografera allt och alla! För bilder betyder så otroligt mycket! Jag vet av erfarenhet att människor tycker det är jobbigt när jag kommer med kameran, men jag vet också att när de får se bilderna blir de både glada och tacksamma för bilder ger liv åt minnen! Det är lätt att tro att man ska komma ihåg allt eller att vardagliga saker inte behöver kommas ihåg men det är både vardag och speciella tillfällen som är trevliga att se tillbaka på när det gått några år!

Som vanligt är det flest bilder på Saga men hon är liksom centrum i familjen nu. Dessutom är hon så otroligt söt så vem vill inte se massor bilder på henne! :O) Här kommer en kavalkad av bilder från vår julafton. Med tomte och allt!

sagasjulafton_17

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Michelle - Va mysigt :) Kul att ha massa foton som minne. :)december 25, 2016 – 9:16 f m

Åke - Fint :) Så härligt ni hade på jul :)december 27, 2016 – 4:01 f m

Anni - Vilken otroligt mysig kavalkad av julbilder! Gissar att det var du som gav bort ett fotoalbum :-)januari 2, 2017 – 1:56 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*