Gammal bekant

Jo då, visst är pelargonen en gammal bekant i de flesta hemmen. I alla fall i de äldres hem men den kommer mer och mer hos alla tycker jag! Särskilt ute på sommaren är den väldigt populär den gamla trotjänaren! Jag avskyr pelargoner så jag har ingen själv för jag tål verkligen inte doften! Men jag tycker de är vackra och de är riktigt fina som fotomodeller så när jag har möjlighet fotograferar jag dem gärna men utan att ta i dem! Och ingen annan får heller ta i dem för om någon rör dem eller bara råkar gå emot dem så stinker de i hela rummet och jag går en säker huvudvärk till mötes! Denna vackra pelargon på bilden är min mammas! Hon har hela köksfönstret fullt med olika pelargoner och det tar inte slut där! Hon har på andra ställen också! Denna är en av mina favoriter för jag tycker den är jättevacker! De röda prickarna i den rosa blomman! Jag önskar att jag hade tålt pelargoner men å andra sidan hade jag väl då börjat samla på dem också och det har jag verkligen inte plats för! :O)

pelargonen

105: Gammal bekant
(bild 40 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Cecilia Bergman - Vilken vacker bild av pelargonen, så synd att du inte tål dem.april 22, 2017 – 8:01 f m

Maria - Så vackert! Gillar perspektivet med de sneda diagonalerna, det fina ljuset och skärpan på den ljuvliga blomman.april 22, 2017 – 8:09 f m

Lilian - Gillar skärpedjup, linjer och färger :) Riktigt fin bild!april 22, 2017 – 11:27 f m

Kerstin - Pelargonen är verkligen en vacker blomma och du har fångat den här så fint. Fint med den diffusa inramningen genom fönstret. Så synd att du inte tål blomman men då får du passa på att njuta av den hos andra:=)april 22, 2017 – 4:54 e m

Canon-Ullis - Snyggt komponerat och precis lagom skärpa.april 24, 2017 – 8:44 e m

Eva - Så vackert ljus och en romantisk känsla.april 27, 2017 – 10:51 f m

Lealetar - Jag gillar också den fina inramningen, blommans placering i bilden och att skärpan bara ligger på blomman, väldigt snygg komposition!april 27, 2017 – 7:20 e m

Birgitta - Fantastisk bild och bra tolkning. Gillar att du ramat in blomman med fönsterbågarna. Det ger en gammaldags känsla, som hemma hos farmor…april 28, 2017 – 2:36 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*