Hoya cumingiana

Jag har nog skrivit någonstans förut att krukväxter är mitt stora intresse och det är det så klart fortfarande! Men det har också smalnat av en del och blivit smalare inom krukväxtvärlden! NU alltså! Nu är jag helt inne på hoyor och alla dessa varianter som finns! De flesta jag har är väldigt små än men jag varje nytt blad som kommer gör mig så glad! Målet är att få en fin planta och gärna lyckas med att få se blommor! Vissa sorter är lättare än andra och vissa tar längre tid på sig! Just denna som jag visar nedan är Hoya cumingiana. En hoya jag haft i 13 år. Den har blommat förut men med en blomma i taget och då har jag inte brytt mig så mycket faktiskt! Men nu tog jag mig tid och tittade på blommorna, fotograferade dem och njöt! Jag kände också doften som inte var lika njutbar! Den kommer som tur är bara med kraft på kvällen så på dagen är det okej! Denna gång har plantan sju knoppar så vi får se hur många som orkar blomma! Nu är det två knoppar utslagna och som ni ser är det många blommor i en blomma så att säga! Visst är den vacker?

166: Intresse
(bild 71 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kerstin - Vilka vackra bilder på en vacker blomma. Jag har en porslinsblomma i fönstret och jag älskar doften från den. Det påminner mig om min barndom för mamma hade samma blomma som blommade på sommaren.juni 20, 2017 – 12:44 e m

Renée - Jösses! Inte illa att ha fått blommor på porslinsblomma, det har jag aldrig lyckats med. Och vilken färg!juni 20, 2017 – 1:51 e m

leila - Hej. Vilka läckra foton. Har aldrig hört talas om Hoya men tyckte mig känna igen blomman :) Har något liknande i mitt köksfönster men den har vita blommor. Blommor som jag irriterar mig på då de bara skräpar :) Men lättskött . Har haft ett intresse för växter men det har sinat med åren, allra helst som kameran och internet kom in i mitt liv. Men ute gillar jag att hålla på . Ha det gottjuni 20, 2017 – 6:14 e m

Canon-Ullis - Vackra bilder med perfekt val av skärpa. Minns min farmors blommor som också hade många klasar av blommor när jag ser dina vackra bilder.juni 21, 2017 – 6:53 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*