I rörelse

Jag är så tacksam för denna fotoutmaning som ger mig inspiration och kraft att ta mig ut och fotografera och hitta på nya saker och vinklar att fotografera. Jag ligger långt efter men jag har en plan för att klara det men för att lyckas behöver jag er hjälp! Jag har liksom en tvångstanke att alla mina inlägg måste ha åtminstone en kommentar annars kan jag inte gå vidare. Det är därför jag ligger efter för jag har bilder! Dessutom måste jag ha olika bilder hela tiden så jag kan inte lägga in alla bilder från ett tillfälle efter varandra för då blir det tråkigt att titta på i bloggen! Så det är inte bara för mig att ta en bild till ett tema, jag har tre olika saker som måste infalla för att jag ska lyckas!

Jag hoppas att ni kan hjälpa mig med kommentarerna! Självklart ska ni bara kommentera om ni vill och känner att ni vill säga något men har ni möjlighet att kommentera en tom bild blir jag glad och ju snabbare bilderna blir fyllda desto snabbare kan jag lägga ut nästkommande bilder! :O)

Detta är en bild från Varamon i Motala. En magisk kväll helt klart!

irorelse

154: I rörelse
(bild 163 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Anki Ai - Magiskt vackert. Extra snyggt med vattnet som stänker upp mot stenen.september 24, 2017 – 7:22 e m

Thyrakristina - Varnamon är en magiskt vacker plats….vacker bild!september 25, 2017 – 6:11 f m

Kristallina - Fantastiskt vackert foto, magiska färger och perfekt fångat ögonblick.september 25, 2017 – 9:59 e m

Claes - Fantastiskt ljus. Snyggt fångat med vågen som slår upp och speglar sig i vattnet.september 26, 2017 – 9:37 f m

Maria - Härligt ljus och fina färger. Perfekt fångat mitt i stänket!september 26, 2017 – 7:14 e m

Madde - Wow, magiskt vacker bildoktober 4, 2017 – 11:44 f m

Lealetar - Så otroligt härlig bild! Fantastiskt fint hur du har fångat vågens stänk, så skarpt i rätt ögonblick!oktober 13, 2017 – 6:45 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*