Jag saknar dig så mycket!


Min fina prinsessa som jag saknar så mycket! Hon lämnade jordelivet och blev en ängel i maj och inte en dag går utan att jag tänker på henne! Min allra första birma! Min stammoder till min uppfödning. Hon var så fantastisk! Den snällaste kissen på jorden! Också den vackraste! Hon blev 15 år och 10 månader! S*Carobb’s Sweet Bambina, min vackraste prinsessa! Du finns i mitt hjärta! För alltid!

saknardig

172: Jag saknar dig så mycket
(bild 195 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

, ,

6 svar till “Jag saknar dig så mycket!”

  1. Förstår dig jag har haft djur hela min uppväxt (hund) nu har vi 2 katter här hemma… söt kisse.

  2. Usch, jag vet att de är tomt då en familjemedlem går bort. Djur ger mycket glädje och stor sorg då man mister dem. Vacker kisse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *