Som fisken i vattnet!

Jag längtar som en tokig efter att få bada ute i sjön/ån igen! Jag var ute och gick igår och då gick jag förbi badplatsen och jag ville så gärna hoppa i! Det var så skönt att sticka ner handen! Jag kan ju lova att jag skulle ha frusit men i hade jag nog kommit och skönt hade jag definitivt tyckt det hade varit efteråt! Jag ÄLSKAR verkligen att bada! Det är det bästa jag vet! Och eftersom jag nu tog denna bild i somras och inte har visat den och den passar perfekt för temat så visar jag den idag när längtan är galet stor! Det ser ju inte ut som att jag tycker det är så skönt men det göra jag! :O)

somfiskenivattnet

265. Som fisken i vattnet
(bild 118 av 365)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Michelle - Kul att få se en bild på dig . Superfin :) Kramisnovember 12, 2018 – 10:25 e m

Eva - Kameran på timer gissar jag?november 15, 2018 – 5:05 e m

Claes - Som fisken…? Hmmm 😉november 19, 2018 – 4:12 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*