Den första

Idag har jag gjort min första pannacotta någonsin. Det blev en mangopannacotta med hallonspegel! Sedan bjöd jag mamma, min bror med fru och mig själv på denna efterrätt! Jag fick faktiskt väl godkänt i betyg! Mange som inte gillar pannacotta och aldrig någonsin ätit upp en hel åt upp hela och gillade det! Det är ett väldigt gott betyg! Pernilla som älskar pannacotta tyckte den var jättegod så det måste ju också vara ett mycket bra betyg så jag är nöjd! Själv skulle jag nog vilja ha lite mer av lite mer så jag har mina funderingar på hur nästa pannacotta kommer bli, för det kommer bli flera…det är ju väldigt enkelt när man väl försöker! :O)

denforsta

39. Den första
(bild 25 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Agneta Månzon - Mmm, så gott det ser ut! Snyggt komponerat och fint bearbetad bild. Har du använt något filter eller hur har du gjort? :)januari 14, 2019 – 4:16 e m

Claes - Snyggt komponerat och redigerat.januari 15, 2019 – 1:52 e m

jeanette - Inte nog med att det ser smarrigt ut otroligt fin bild.januari 16, 2019 – 9:43 e m

Marie Pfrunder - Åh vilken vacker bild. Det är nästan lite 1920-tal över bilden med pärlorna, vasen och den goda desserten och det beslöjade ljuset.januari 16, 2019 – 10:25 e m

Eva - Fin romantisk känsla i bilden. Pärlorna förhöjer nog den känslan.januari 17, 2019 – 5:13 e m

Anita Malta - Romantiskt var mitt första intryck, romantiskt och vackert.Väldigt snyggt komponerat.januari 18, 2019 – 1:57 e m

Janicke - Snyggt! Får mig att tänka på hur god en pannacotta kan vara, mums.januari 21, 2019 – 8:51 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*