Trådar

tradar

306. Trådar
(bild 39 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anita-Malta - Ett helt fantastiskt bevis på att färg verkligen förmedlar postiva känslor. Det var iallafall vad jag fick direkt när jag såg din färgstarka bild. Väldigt vackert och supersnyggt med trådarna i skärpa.

Tack för dina synpunkter hos mig. När det gäller bilden på Mandelblommorna svarade jag så här:
Tusen tack för dina tips Anneli! Att bakgrunden är rörig beror på att den är rörig av alla tunna grenar och blommor som går kors och tvärs på Mandelträden. Allra bäst är när himlen är blå och man kommer åt att fotografere blommorna mot en ren bakgrund men det gick inte här, tyvärr. Sen upptäckte jag för sent att låset för skakningsoskärpa stod på Off. Typiskt :-)februari 4, 2019 – 1:56 e m

Claes - Underbart med färgerna och det ”smala” skärpedjupet på trådarna. Men jag hade föredragit bilden utan föremålet som står på duken (en kruka kanske?).februari 4, 2019 – 2:32 e m

Agneta Månzon - Härlig bild med allt det gula och snyggt skärpedjup, en bild man blir glad av1 :)februari 4, 2019 – 10:28 e m

Marie Pfrunder - Snyggt foto med alla de gula nyanserna och det smala skärpedjupet.februari 6, 2019 – 1:50 e m

Eva - Härlig närbild.februari 7, 2019 – 7:57 e m

Rinna-Ranna - Kul med så mycket snygg makro på din blogg! Här gillar jag färgerna och det korta skärpedjupet mycket, och så är det kul med något annat än blommor som makromotiv ibland. (Även om blommor ju är oemotståndliga.)februari 17, 2019 – 9:23 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*