På botten

Var i Motala i helgen och då passade jag på att ta mig ner till Varamon. Jag älskar den stranden och den badplatsen! Tyvärr hade jag glömt badkläder men jag gick i till knäna och det var så skönt! Visst är botten superläcker? Det är så långgrunt att jag lätt kunde gå ut 20-25 meter och trots det bara doppa mig till knäna! Och sanden den är så mjuk! Galet mjuk! Men det är också en nackdel när man ska därifrån för man har med sig massor med sand hem! :O)

pabotten

222. På botten
(bild 152 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Claes - Så fina ljusreflektioner och mönster på botten.maj 15, 2019 – 5:56 e m

Eva - Underbart att kunna bada redan. Här har jag cyklat förbi älven då det har även badats här nu i veckan som var. Jag väntar nog ett tag till…maj 19, 2019 – 5:47 e m

Lealetar - Ja härligt att gå på sådan fin sand, och vackert och rofyllt att titta på. Jag får sommar- och bad-längtan!maj 21, 2019 – 8:17 e m

MariePf - Läcker bild som de flesta kan känna igen sig i. Svalkande guld.maj 23, 2019 – 1:34 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*