Hemfärd

På färden hem till min mamma så åkte jag förbi dessa hjortar! Självklart ville jag fotografera dem så jag vände och åkte tillbaka och fotograferade dem! Eller ja, egentligen bara den vita men den bruna kom ju med på bild även om det inte blev så jättebra med en gren rakt framför huvudet! Men man ser ändå det mesta av båda hjortarna och ser ni hur konstig den vita ser ut? Krokig rygg, klumpiga knäleder! Det är nog inte bara färgen som är fel på den söta hjorten! Hoppas i alla fall att den mår bra men det tror jag för den rör sig som den ska!

hemfard

99. Hemfärd
(bild 158 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vilt og vakkert - Heisann, for et ”skudd”!maj 18, 2019 – 8:26 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*