Tillsammans är vi starkare!

Finaste Nicole och Michelle och så lilla Louise i mitten!

tillsammansarvistarkare

300. Tillsammans är vi starkare
(bild 167 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Anita Malta - Att du är en mästare på att fotografera människor vet jag redan och den här är inget undantag. Ett mycket proffsigt foto som inspirerar mig att lära mer inom fotografins ädla konst. Den som du redan behärskar.

Har problem att kommentera hos dig just nu. När jag ska skicka får jag felmeddelande och måste börja om. Säkert något tillfälligt så jag återkommer till dina bilder senare, nu är det lite tidsödande att skriva om hela tiden :)juni 3, 2019 – 10:22 f m

Michelle - Nää va fint!!!! 😀 Söt Louise är. Gud vad liten hon ser ut haha. Växer så fort ju ändå var inte det där längesen.juni 4, 2019 – 8:57 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*