Delikatess

Som ni gissade var det minsann rabarberchutney jag gjorde här! Den är riktigt god men nu vet jag inte riktigt vad jag ska ha den till! :O) Har ni några förslag tar jag tacksamt emot!

delikatess

38. Delikatess
(bild 190 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Eva - Så skönt att du har fått ”till kommentarerna”. Däremot går det inte att trycka på gilla knappen utan att logga in på FB står det? Det har funkat förr utan det..men att kunna kommentera är det viktigaste i alla fall.juni 28, 2019 – 10:54 e m

Anita Malta - Snyggt arrangerat och säkerligen himmelskt gott! Hade det varit mina hade de inte räckt särskilt länge. Tror säkert du kan finna många tillfällen där de passar in.juli 5, 2019 – 10:42 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*