I regnet

Jag älskar verkligen regn! Det finns nog inget så ljuvligt! Jo, kanske när det snöar med stora snöflingor. Gärna den första snön! Den är magisk! Men regn är längtan! Jag kunde inte bestämma mig för vilken bild jag skulle välja för detta tema så jag valde båda två! Välj själv vilken ni gillar bäst och skriv gärna det i en kommentar! :O)

I regnet blir allt så rent! Det känns så rent och fräscht! Och ljuvligt! Ja, jag vet att jag tjatar men jag älskar verkligen regn! Det gör mig alldeles lycklig i magen! :O)

iregnet_iregnet_1

129. I regnet
(bild 259 av 365)

logga_2019

Veckans ord: Ren

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

BP - Ja, om regnet var så vackert som på dina bilder så skulle jag också älskar det. Fantastiska foton. Kan inte välja mellan bilderna, de är så fina båda två.oktober 17, 2019 – 4:04 e m

Laila - PÅ något sätt tycker jag att höstens regndroppar är vackrast. Dom är som små diamanter på alla färger i naturen
Dina bilder var så fridfullt vackra
///Laila
http://tillklippt.blogspot.com/oktober 17, 2019 – 5:29 e m

Stickeralla - Jag vet faktiskt inte vilken jag gillar bäst…. de är så fina båda två, men på olika sätt.
Men OK, eftersom jag är väldigt förtjust i rosa så väljer jag den översta bilden. 😀oktober 17, 2019 – 6:04 e m

Klara Ovidia - Hm … för ett ögonblick får jag för mig att du skriver om mig … jag instämmer helt i din beskrivning av regn och snö! Att välja bild utifrån vem som är bäst gör jag inte, men för de är två olika på ett sätt – vackrast däremot är nummer två, den är ”ren-are” i dropparna tycker jag.oktober 17, 2019 – 6:22 e m

Frida - Så härlig bild oktober 17, 2019 – 6:53 e m

Paula - Älskar snö, gillar inte regn…det mysigaste med regn är nu tvingat dig ut med hunden, gått en runda, kommer in frusen och blöt, torkar av hund och dig själv, fixar en kopp kaffe och sätter dig till ro och tänker: Jag gjorde det! Tillfredsställelsen är stor!
Dina regnfoton är magiskaoktober 18, 2019 – 12:24 f m

Beppan - Regn i dina varianter ser fantastiskt ljuvligt ut! Måste jag välja så blir det ett plus i kanten för tvåan. Kärleksört under ekblad?oktober 18, 2019 – 8:31 f m

"LillaSyster" - Det blir bild nr 2, men båda är fina=)oktober 18, 2019 – 7:52 e m

Claes - Föredrar helt klart den andra bilden. Väldigt vacker! Tycker den första är lite för mörk längs vänster- och underkanten.Själv hade jag nog beskurit den lite så jag hade fått det oskarpa rosa ända ut i kanterna.oktober 20, 2019 – 7:15 f m

Helen - Fantastiska bilder på temat ren men om jag måste välja blir det nog nr två som får min röst.oktober 20, 2019 – 9:24 f m

KajsaLisa - Jättevackra regnbilder och visst är regn kul att fota i.oktober 20, 2019 – 7:40 e m

Anita Malta - Tycker bäst om den undre, utan tvekan. Det är så vackert med den rosa färgen mot det vissna lövet och de fina regndropparna. Det framkommer inte lika snyggt i den övre bilden.

Nu ska jag läsa vad andra tyckt :-)oktober 22, 2019 – 11:38 f m

Eva - Väldigt vackert.oktober 23, 2019 – 7:23 e m

MariePfoto - Snyggtsoktober 24, 2019 – 11:06 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*