Sticka


Jag skulle så gärna vilja ta något riktigt vasst och sticka in i min stortåsled som värker så jag bryter ihop snart! Att en liten tåled ska kunna värka så sjukt mycket! Jag kan inte stödja på foten och det gör att det känns som fotleden håller på att gå av och jag gissar att som ett brev på posten kommer rygg- och höftvärk att följa! Jag blir så ledsen att jag inte ska kunna få må bra någon gång. Och detta skit vet jag inte vart det har kommit ifrån så jag vet inte hur jag kunnat undvika det!

Jaja, här är en bild på en stickig krusbärsbuske och krusbär är verkligen naturens godis! Så gott! Längtar tills jag kan gå och plocka på busken och äta! Det dröjer nog inte länge nu!

sticka

Logga

217. Naturgodis
(bild 51 av 180)

Veckans ord – sticka

, ,

4 svar till “Sticka”

  1. Tråkigt att höra att du mår inte bra. Hoppas att det blir snart bättre.

    Håller med! Det är så himla gott. Intressant tolkning. Gillar det ljusa bokeh bakom busken.

  2. Så trist att du har så ont i din stortåled. Och givetvis påverkar detta så mycket annat i kroppen. Kanske kan akupunktur hjälpa dig. Har fått kinesisk akupunktur vid några tillfällen när jag haft ont i en fotled och det hjälpte en hel del.
    Hoppas du kan få adekvat hjälp och få veta varifrån smärtan kommer.
    Fint att den stickiga krusbärsbusken kan pigga upp dig med sina bär om ett tag.

  3. Tråkigt med stortån, har du kollat med vårdcentralen? Det värsta är ju när man inte vet varifrån man fått det. Fin suddighet i bilden, det mjukar upp den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *