Sjukling med ässkling!


Det var väldigt länge sedan jag hade ett självporträtt i bloggen och jag har lovat mig själv att göra självporträtt en gång i veckan så här kommer ett! Här kramar jag om min älskade Tufsen som är överlycklig att matte är hemma och inte på sjukhus! Härligt! :O)))


3 svar till “Sjukling med ässkling!”

 1. roligt med självporträtt, jag har inte heller tagit några sista tiden…Så gosiga ni ser ut 😉
  å du verkar ha en likadan morgonrock som jag har, åtminstone samma färg 😉

  Kram
  mona

 2. Vad härligt att se att du är hemma ifrån sjukhuset!! Och oj.. självporträtt en gång i veckan.. det skulle jag också vilja ha faktiskt.. kanske ska följa dina spår :).

  Jättehärlig och fin bild på dig och Tufsen!
  KRAMAR

 3. Usch sjukhus… läste om din operation. Hos mig hittade man en cysta i min gallblåsa för många år sen, början/mitten på 90-talet nån gång. Dom opererade bort blåsan och sen såg dom ingen cysta där, så inte vet jag om operationen var onödig eller om cystan hunnit försvinna av sig själv. Däremot fick jag nåt annat i stället – en operationsklämma stort som ett gem blev kvar i min mage. 🙂 Jag var nämligen på en röntgen av tarmarna ett par år efter op – läkaren undrade om jag svalt ett gem… Öh, varför skulle jag göra det?? Till slut var det väl så att jag fick veta att det nog var en op-klämma. Den skulle på nåt sätt kapslas in, men den kunde börja vandra i kroppen… Har ingen aning om den är kvar än. Haha… ja läkaren som opererade hade ju dessutom glasögon som var som flaskbottnar, men han var en skicklig kirurg. Men en klämma glömde han.

  Hoppas du bättrar dig och ens husdjur brukar hjälpa till med det med att bara vara med en.

  Ha en jättefin kväll!

  //M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *