På tur…

Jag har tagit en liten åktur idag och kollat in vår underbara natur som vi faktiskt är lyckligt lottade att ha i Sverige. Jag har sett massor av vackra saker, färger, former och varelser. Det som nog var häftigast var den ENORMT stora helbruna fågeln som helt plötsligt svepte in precis framför bilen och svävade nästan stillastående en stund medan jag tvärbromsade och häpnade av beundran! Jag hade tyvärr inte kameran redo men å andra sidan ska man väl kanske inte ha det samtidigt som man kör bil för det kan ju gå illa då! ;O) Men här kommer lite bilder från denna tur så ni också kan njuta!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

AKO - Trevliga bilder från, vad det verkar, en trevlig åktur! Gillar alldeles särkilt den sista med de starka kontrasterna och vägens sträckning. Synd att de är regnrusk här, annars hade jag nog försökt hitta något liknande.

Du har många fina bilder i bloggen överlag! :)maj 27, 2009 – 12:53 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*