Sveriges bästa jazzsångerska

Rigmor Gustafsson var jag och såg igårkväll. Det var blåsigt och regnet hade öst ner timmen innan men när Östgötabandet äntrade scenen så blev det uppehåll…och efter en stund när Rigmor kom upp på scenen bröt solen igenom!

Hon är verkligen fantastisk och det som gör henne så otroligt bra är förutom hennes otroliga jazzkänsla, att hon använder sitt instrument som vilken annan musiker som helst och det är imponerande! Dessutom är hon sopranig och inte alls som den typiska, läckiga mörkröstade jazzsångerskan som de flesta verkar eftersträva!

Jag gillar henne…så klart…och jag vill verkligen uppmuntra er att om ni får chansen…gå och lyssna på henne!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*