Chokladtuggummi

Okej, jag gillar den här sortens tuggummi som har rinnande kärna och jag är väldigt förtjust i nyheter! Det måste liksom provsmakas! Så…häromdagen var jag i en affär och upptäckte dem…tuggummi med chokladsmak!!! OJ så äckligt det låter men prova var jag tvungen ändå att göra!

Det fanns två olika sorter. Den ena var choklad/mint och den var nästan okej. När jag tuggat en stund kändes bara mintsmaken och då var det nästan som ett vanligt tuggummi! Men den andra smaken var choklad/caramel och den var VIDRIG!!! Riktigt äcklig!

Jag vet inte hur länge de funnits ute på marknaden men är det någon som smakat dem och som gillar caramellvarianten?? Det vore kul att veta!

Självklart kommer jag inte äta upp den varianten..så är det nästan alltid när jag köper nyheter…det är alltid något som är så äckligt så det måste kastas! Eller ges bort! ;O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Photomix - Chokladtuggummi lät inte så gott :(
Men bilden var snyggjuni 13, 2009 – 9:10 e m

ewelinaolsson - jag håller med dig, choklad/mint är mycekt godare än den andra smaken! 😀juni 14, 2009 – 1:03 e m

Åsa - Min dotter och jag tog ett sånt carame/Choklad i munnen hann tugga och säga NÄE FY VAD ÄCKLIGT!!juni 14, 2009 – 7:44 e m

ingrid - Skulle aldrig falla mig in att prova dessa tuggummin… om jag inte blev bjuden :-)juni 16, 2009 – 8:06 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*