Malin på Hackel

Idag har jag och Malin varit ute på en liten tur med kameran igen! Det är alltid lika trevligt! :O) Vi åkte denna gång till Hackelboön. Första hälften av tiden vi var där var det uppehåll men sedan kom regnet smygande för att den sista halvtimmen vara ösregn! Men lite regn stoppar inte oss…eller jo…när kameran började knastra då tyckte jag det var dags att ge upp! Men vi hann en hel del och här är ett par.

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Tack Malin för att du står ut med alla mina knasiga idéer och vill leka med mig! Det är så roligt och jag är så glad att du finns! Du är så vacker…både inuti och utanpå!! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Malin - 😀 …hihi va bra de blev!! Det är alltid lika roligt att åka o fota med dej! Blir alltid roligt o knasigt. Jag skrattade gott för mej själv när jag tänkte på din stil när du fotade där i brynet, haha. Tänkt om Jag haft en kamera då :D! Liiite svårt att hålla mej för skratt när jag ska tänka på de saker jag skulle då… 😉 Tack för en rolig o blöt dag! Kram Mjuli 20, 2009 – 5:13 f m

Lova - Superfina bilder och jättefin modell, kommer verkligen ut genom bilden! :)juli 21, 2009 – 1:08 f m

Ulrica - Verkligen läckra bilder…. det märks att hon har förtroende för dig. Ljuvligt.juli 21, 2009 – 1:13 e m

Anneli - Tack Lova och Ulrica! Vad glad ni gör mig!! Alldeles varmt i hjärtat! :O))

Malin: Du är underbar! :O))juli 27, 2009 – 2:18 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*