Ny design!

Jaha, då har jag äntligen skaffat ny design! Jag har fixat en ny header och ett lättare tema som jag kan moderera lättare själv! Det är också mycket lättare att skriva texter i detta tema för det förra fanns det liksom inga naturliga radbrytningar så där jag fick alltid publicera och sedan göra avbrytningar i texten när jag såg hur det blev! Jobbig och mycket irriterande! Så är det inte här och det är jag glad för!
Jag har också laddat ner senaste wordpressversionen och den är väl helt kass! Eller mindre bra kanske det heter! ;O) Det är svinsvårt att få in bilder för det är så trögt! Vet inte om det beror på min dator eller programmet men det tar i alla fall jättelång tid nu och det är irriterande.

Något som jag mer stör mig på när det gäller denna version av WP är att det htmlkod som gäller nu när jag skriver ett inlägg och det är jag inte bra på så det stör! Men å andra sidan kommer jag ju ofrivilligt få lära mig massor som är nyttigt så inget dåligt som inte för något gott med sig! ;O)

Jag hoppas detta kommer bli bra,. Ska utforma det liter mer men det känns nytt och fräscht och lite uppdaterat och som sagt, mycket mera lättskött så det blir nog bra.

Hoppas ni ska trivas också! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Peter - T J U S I G T ! ! !

Jag vet inte om det är den senaste versionen jag har, men jag antar det eftersom jag har wordpress ”direkt”…och där går det att växla mellan Visuell och HTML.

Kramjuni 13, 2008 – 3:27 e m

Evelyn, i hemmet - Det är riktigt fint!
Mycket bättre tycker jag!
Kram, kram!juni 13, 2008 – 4:29 e m

Anneli - Riktigt riktigt stiligt 😀juni 13, 2008 – 5:30 e m

Ulla - Visst är det snyggt din nya design,ja, det är jättesnyggt!
Och bilden är också härlig, så fräsch och fin känsla med den gula liljan.
Jag kör bara rakt upp och ner med de färdiga mallarna på WP, jag vågar mig inte på något annat :)
Ha en skön helg!juni 13, 2008 – 8:09 e m

Anita - Jättesnygg mall Anneli! Hoppas det kommer att ordna sig med WP för dig. Jag har jätteproblem och kan inte längre ladda bilder på normalt sätt men jag har accepterat dom och lärt mig går runt. Om jag en dag hittar en annan blogg som jag tycker verkar bra så byter jag.

Och din bild … vilken färgkick. Sånt blir man väldigt glad av att se!

Kram Anitajuni 13, 2008 – 10:01 e m

Anneli - Tack allihopa! Vad roligt att ni gillar den! Det gör jag också! :O)
Något som är nytt med min design är också att jag ska försöka börja svara på kommentarerna!
Anita: Jag förstår mycket väl att du vill hitta en bättre anpassad blogg för det är krångligt nu. Jag kan förvisso fortfarande ladda in bilder som vanligt men det tar längre tid! Tråkigt när något som är bra blir sämre! :O(
Peter: Kul att du tittar in och gillar temat! Jo, jag har två knappar där jag kan välja visuell eller html men de fungerar inte. Inget händer! Kanske jag som gör något fel men ändå!

Må gott allihopa!

/Ajuni 13, 2008 – 10:12 e m

Pippi - Snyggt tema *gillar*

Blomman var så vacker!!

Du vet väl att du kan ”tjuvkika” på det du har skrivit innan du postar det?

html kod?! Så är det inte hos mig. Vad har du för inställning på användare | Din profil ? Har du bockat av detta ”Använd WYSIWYG-editorn när du skriver”? Om inte gör detta och testa om koderna försvinner…

Jag har inga problem med senaste WP. Vad har du för plugin för att lägga in bilder?

Hoppas det löser sig!

Kramjuni 14, 2008 – 4:13 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*