Öppet hus på Slaka djurhem

Idag har jag varit på Slaka djurhem och kollat in deras ”öppet hus”. Det var många människor och många djur där och hälsade på!

På hemmet är det fullbelagt med katter men det är endast ett fåtal till salu som tur är! Här kommer några bilder på några sötnosar som fanns där!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Och så en uppmaning: Id-märk er katt och lämna in uppgifterna till de ställen de ska in på för har ni otur och er kisse springer bort är det väldigt svårt att spåra ägaren! Kissen på andra bilden är just en sån…förmodligen bortsprungen kisse som fått mycket uppmärksamhet de första tolv veckorna för att sedan tappas bort! När, var och hur är det ingen som vet då den inte var märkt och ingen har hört av sig till polisen! Kissen, som är en pojke, är superkelig och sällskapssjuk så det märks att denna kisse haft med snälla människor att göra!

Och en uppmaning till: Kastrera ALLA katter så det inte finns en chans att bli oönskade kattungar!! Och är någon sugen på en kattunge har just nu Slaka djurhem tre kattungar som söker hem!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anita - Jag blir alltid så nedstämd när jag ser alla katter som far illa. Det är tur att det finns katthem som Slaka. Det finns ett här i Södertälje också och dom gör ett otroligt jobb. Fina bilder som griper mig om hjärtat.september 13, 2009 – 7:32 e m

Satu - TUr att dessa ställen finns! O ja kastera sina katter är a och o om man inte vill ha kattungar… och id märka är viktigt även om jag erkänner att jag har varit dålig och bara id märkt en, tanken finns där bara tiden som går o går :(.
Fina bilder på sötnosarna.
Hoppas alla hittar hem.september 14, 2009 – 7:13 f m

Nina Xi Fotoblogg - Ååh vilka underbara kort. Jag älskar katter, men kan tyvärr inte ha någon eftersom min man är allergisk :(september 14, 2009 – 11:39 f m

Foto i norr - Marie - Härliga bilder och man ser att djuren har det bra i dag men samtidigt blir jag illa berörd också för man vet ju hur många djur som far illa överallt av hemska människor som lever i en hemskt misär. Ha det gottseptember 14, 2009 – 5:57 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*