Överkörd

Det händer mycket i mitt liv just nu…kanske lite väl mycket för att det egentligen ska vara hälsosamt! Och det gör att jag känner mig lite nedmejad…Överkörd! Jag skulle gärna dra täcket över huvudet och somna om och vakna när allt är löst…när allt är frid och fröjd och alla skrikande röster tystnat!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

penny - Vilken härig blogg =)
Jag får mycker kritik för att min blogg inte är en riktig fotoblogg då jag tycker det är kul att redigera mina bilder, men ser att du också verkar tycka det är kul =)

Snygga bilder!!!

Penny =)september 23, 2009 – 7:14 e m

Ulrica - Från en annan i cyberspace som också brottas med på tok för mycket än vad som är hälsosamt.

Mycket kärlek, varma kramar och många tankar.september 23, 2009 – 7:35 e m

Anneli - Penny: Tack och varmt tack för besöket! Jag tycker du ska strunta i den kritiken och göra som du själv vill och känner för! Det är din blogg och ditt bildskapande! OCh det är du som njuter när du skapar! Håll fast vid det! Ja jag tycker det är jätteroligt att redigera bilder och ibland får jag för mig att leka loss ordentligt…som med denna ovan här! Men det är det man lär sig på! Jag är glad att du gillar mina bilder och du är varmt välkommen tillbaka när som helst! Och bloglovin finns så klart även här! ;O))

Ulrica: Mycket kärlek, varma kramar och många tankar sänder jag till dig också!!

KRAM på er båda och tack för besöket! :O))september 23, 2009 – 7:54 e m

Pia - Skickar över en bunt kramar! Vet hur det kan kännas!september 23, 2009 – 8:30 e m

elena cn - Är en av dina tysta besökare som bara älskar dina foton…ljuset och färgerna!
Att vara överkörd…ja, precis så känner jag mig just nu:(september 23, 2009 – 9:34 e m

1000hemsidor.com - Låter jobbigt. Fin bild iaf!
Jag ser stor potential med din blogg, gå in på 1000hemsidor.com för att anmäla dig till mitt nyhetsbrev helt gratis där du får mycket nyttig infortmation om hur du kan tjäna pengar på din blogg!september 23, 2009 – 10:11 e m

Kerstin - Hoppas att morgondagen blir en bättre dag.
Sköt om dig.
Kramseptember 23, 2009 – 10:45 e m

Anneli - Åh tack Pia! Dina kramar värmer! :O)) Massor kramar skickas tillbaka! :O)))

Elena cn: Vad glad jag är att du besöker mig…och ännu gladare är jag att du väljer att visa dig och berätta för mig vad du tycker om mina bilder! Det gör mig alldeles varm och glad! Jag är ledsen för din skull att du känner dig överkörd du också men jag är säker på att vi tar oss igenom…tror du inte det?? En stor kram får du i alla fall! :O))

Kerstin: Ja det hoppas jag också att morgondagen blir bättre. Tack för ditt besök och sköt om dig du också! Kram!september 24, 2009 – 12:24 f m

veronica-ifokus - Men gumman. Så där har jag också känt det när jag tokjobbade och aldrig träffade familjen, så då beslutade jag att min man och jag skule fly för en helg så vi packade väskorna och drog iväg och bodde på hotell, visst det löser inte alla problemen men vi fick igen lite styrka och det bästa av allt vi fick prata med varrandra äta gott och SOVA. Nu jobbar jag lite mindre och försöker prioitera lite promenader och sådant jag tycker är kul. Som tex nu, sket jag att klä på mig och gick och la mig en stund till, jag är ju trots allt ledig idag. Har skickat barnen till skolan så en stund kan man ju vila 😉 Ta hand om dig!!! Och du om du har någon dags ledighet….Packa väskorna!!!!! Kramizzz =)september 24, 2009 – 7:48 f m

Karins fotoblogg - Stor kram!september 24, 2009 – 1:02 e m

Anna Carin Ahlander - Tack snälla för dina jättefina ord i min blogg om ”Trasigt” jag blev alldeles rörd. Roligt! Din sida är fantastiskt fin och du har ett vackert bildspråk som tillalar mig mycket! Förstår på dina ord att du har det jobbigt. Här kommer mitt ordspråk till dig! ”Life isn’t about how to survive the storm, but how to dance in the rain” detta tar jag ofta och funderar över, det brukar hjälpa mig när känslorna tar överhand! Många styrkekramar från mig! Annaseptember 24, 2009 – 1:41 e m

Anita - En stor varm kram till dig Anneli …

Anitaseptember 24, 2009 – 5:54 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*