Det blåste…

Dagen idag har varit härlig! En knallblå himmel med vackra ulltussar till moln och en härlig vind som gjorde naturen väldigt rörlig och fantastisk! Jag tog min kamera och åkte iväg till ett nytt ställe för att macra lite och det visade sig vara ett fantastiskt ställe!

OM det fantastiska stället kommer jag berätta mer i ett senare inlägg, för nu är jag trött…och har ont! Mina armar och ansikte svider efter att ha fallit handlöst rakt i en brännässlehög. :O((( Men lite uppoffringar får man väl göra för bra bilder!! ;O))

Ha en riktigt skön tisdag och glöm inte allsången! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Fredrik Setterberg - juli 1, 2008 - 6:26 f m

Det här var konstruktivt! Ofta struntar man ju i att plåta växter (jag gör det i alla fall) när det blåser, men här får du ju in oskärpan som ett kreativt element. Snyggt!

Zoey - juli 1, 2008 - 8:31 f m

*hehe* Ja man får stå ut med leriga byxor och lite av allt möjligt för att få den där bra bilden 😉

Camilla - juli 1, 2008 - 9:59 f m

Vad gör man inte för en bra bild, fina rörliga bilder…

Anneli - juli 2, 2008 - 1:10 f m

Fredrik: Ja visst är det så många gånger…precis som regn! Man struntar i att fotografera vissa saker vid vissa tillfällen och missar en massa möjligheter! Jag blev jätteglad av din kommentar! Kul att du gillar det! :O))

Zoey & Camilla: Ja visst måste man offra sig lite *hahha*

Tack för besöket!!

KRAM!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*