***Snygga Madde***

Idag har jag fått se några resultat av bilderna jag gjorde med Madde för Dif! Det var kul och jag känner mig nöjd!  Och responsen har varit positiv! Själv har jag fått massor av erfarenhet, fina bilder och folk får se mina bilder så det kan inte annat än kännas bra! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Hobbyfotograf Erica Pettersson - Jättefin bild!oktober 1, 2009 – 11:09 e m

vexy - tack! ja visst är han bedårande, man önskar verkligen att han ar sådär liten och puttenuttig mest hela tiden. :p

hehe – det är en av mina absolut bästa kompisar. En dumming som dock bestämde sig för att flytta till australien – men nu kommer han hem igen, eller jag, i maj, brun och läcker och redo att pose:a.oktober 2, 2009 – 7:45 f m

Karolina - Snyggt!oktober 2, 2009 – 8:24 f m

Anneli - Tack Erica och Karolina! Ni gör mig så glad! :O))

Vexy: Kanske kan man få låna dummingen då ;O)))oktober 3, 2009 – 3:45 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*