Inställt…

I morgon (torsdag) skulle jag ha fotograferat min söta brorsdotter Frida och hennes vän Sara. Det är något vi har tänkt väldigt länge men i morgon var första gången vi fått ihop alla på en och samma dag! Det skulle bli fina höstporträtt men idag har det snöat så fint! Det gör absolut inget för det går ju ändra inriktningen och inse att höstporträtt är över för  i år! Men vad som inte går att styra över är att jag är sjuk. Hostar som en tok, värk i hela kroppen, feber och frossa! Så TYVÄRR….blir det inställt! Jäklarns vad irriterande! :O((( Det är bäst jag går och bäddar ner mig igen… :O(

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag tröstar mig med att jag fick några höstporträtt med Frida i hennes fina röda hår trots allt!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Michelle - Krya på dig 😀 Kramnovember 4, 2009 – 11:26 e m

Desirée Andersson - Vilken vacker bild. Färgerna var verkligen helt underbara! 😀 Höstkänslan kommer verkligen fram.november 4, 2009 – 11:53 e m

Frida - Anneli bästa Anneli, jag är oxå jätte ledsen att vi inte kan ta foto idag!! Men det är bara att kolla en ny dag, hoppas på snart ju.. Krya på dig du bästa <3 Kramar Fridanovember 5, 2009 – 3:49 f m

Pia - Hu då, inget tryne hoppas jag!november 5, 2009 – 7:37 f m

Pia - Oops, krya på dig såklart!!

Kram!

(är också hemma idag)november 5, 2009 – 7:38 f m

Anne, anness design - Underbart foto, härlig färg på håret. Krya på dig nu.november 5, 2009 – 5:10 e m

Maria - Underbart söt som alltid:-)november 5, 2009 – 8:28 e m

Anita - En helt underbar, sprakande och glädjefull bild! Och Anneli, var försiktig, det låter som om du fått influensa. Krya på dig!

Kramar
Anitanovember 6, 2009 – 4:01 e m

Jenny - Hoppas du är kry nu, att vara sjuk och missa fototillfällen är supertrist.november 7, 2009 – 4:02 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*