Den stulna bilden


Jag ställde ut bilder på Fotomässan i Stockholm och tyvärr blev en av mina bilder stulna därifrån! Jag har fått förfrågningar om vilken bild det var så här kommer den! Så ser ni denna bild på någon vägg hemma hos någon så är den lånad….utan att fråga mig!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se


12 svar till “Den stulna bilden”

  1. Den är kalasfin! Härlig vinkel, och vackra färger. I like. Helt sjukt att stjäla just den, bland alla bilder från överreklamerade kändisar på mässan (bland ”finutställningarna” var det ju mycket skitbilder tycker jag.

  2. Hejsan men vad är det jag läser men så tråkigt och så fult gjort verkligen. Tänk att det finns människor som inte har ”rent mjöl i påsen” och gör sådana saker. Hoppas den dyker upp eller någon kan inf dig mer om tavlan och den kommer tillbaka. Ha en fin dag!

  3. Men vad fräckt! Att folk bara vågar!

    Undrar lite om den där gruppen Bella Pictura… har mejlat dem för 1,5 vecka sedan med lite frågor men inte fått något svar. Är lite intresserad av att gå med… om det är möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *