Julkalender 3 december


Tredje december och i min kalender idag befinner sig Vippan! Detta är en bild jag tog för ett år sedan när jag fixade julkort, något jag inte hunnit med än i år men förhoppningsvis kommer det…närmre jul! ;O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Detta blir också mitt bidrag till Torsdagsfoto där temat denna vecka är rött…något som jag tycker jag fått till i bilden ganska bra! :O)))


14 svar till “Julkalender 3 december”

 1. Ja, det är en bit mellan oss – tyvärr. annars hade det varit himla trevligt.

  jag såg det 🙁 här är det grått och trist, och regnigt! blä. jag vill ha tillbaka min fina frost.

  Hur fick du missen att samarbeta? Mina skulle aldrig någonsin hålla sig kvar framför min kamera.

 2. Vilken snäll katt du har som poserar på bild! Om man försöker ställa knasbollarna framför kameran där sticker de så fort man försöker trycka på avtryckaren 😛 (Fota dem när de sover funkar, men blir liksom inte lika spännande då… ) Himla fint rött och juligt foto du valt!

 3. Wow, otroligt vackert! Ett förstklassigt julkort 🙂 Dina katter slår allt, så vackra, så fotogeniska, underbart!

  Må så gott//E-L

 4. Finaste kattbilderna jag har sett hittade jag på din sida! Jag som är glad om jag får in min kisse på en bild av blandad kvalitet! Nu blir jag riktigt sotis! Gud vad du är duktig och OTROLIGT fina katter!
  kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *