Yippie!!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

 YIPPIEE!!!! Jag är såå glad! :O)))

Jag har blivit utvald som en av finalisterna i Fototriss!!  Det är första gången och det känns så otroligt roligt! Stolt är jag som en tupp! :O))) Varmt tack Helena!

Nu är det röstning som gäller och ju flera som vill rösta på mitt bidrag desto större chans har jag att vinna och jag vill verkligen vinna för vinsten är att få göra en egen fotobok hos Pixopolis. Så in och rösta….och gärna på mig! Men så klart på den ni tycker är bäst…vore bara kul om det kunde vara jag! ;O))

Vill ni se bilden lite större så finns den att skåda här!

Rösta gör ni HÄR!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Mia - december 10, 2009 - 12:00 f m

Grattis!!

Självklart skall jag in och rösta..

Lycka till!!

Kram
Mia

Ulrica - december 10, 2009 - 11:17 f m

Åh, stort GRATTIS!! Självklart ska jag gå in och rösta :)

Kram Ulrica

PS! Var är din kamera? På rep eller nåt?

Helena på Fototriss - december 10, 2009 - 9:33 e m

Du tar så otroligt vackra bilder, så du är väl värd en plats i finalen! Lycka till med rösterna!

LissenTo - december 11, 2009 - 4:45 e m

Jag tycker verkligen om dina bilder och blir så inspirerad att se dom. Du är verkligen värd att vinna och jag röstar för dej och håller tummarna.
Trevlig helg!

Matilda [myphoto.blogg.se] - december 11, 2009 - 4:54 e m

Grattis! Du är så jäkla duktig med kameran måste jag säga!

Annmi - december 13, 2009 - 5:58 e m

***GRATTIS***

@nemonen - december 14, 2009 - 12:21 f m

Ett stort grattis till vinsten i fototrissen. Den var du värd. En otroligt fin triss. jag har kollat runt på dina foton och jag är stum av beundran. Vilken duktig fotograf du är. Jag vill gärna lägga till dig i mina favoriter. Du är en källa till inspiration för en nybörjare som jag. Ps jag har förkärlek till att fota fjärilar, och en sådan var med i din trissvinnare.

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*