Julkalendern 11 december

I dag är det den 11 december och det som döljer sig bakom min lucka är en dröm! Drömmen om frost…snö…vinter…kyla!! Två dagar har det varit magiskt fint och då hann jag inte ut på dagen…dock några kvällsbilder..som denna! Nä…nu får det minsann komma! NU!!
Ikväll bojkottar jag Idol…inte för någon annan anledning än att jag tycker det är tråkigt och jag är trött! Men reprisen måste jag nog se….för missa finalen när jag sett alla andra avsnitt känns lite dumt! :O) Vem som vinner är för mig oväsentligt!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Sara Ekström [Fotoblogg] - Wow! Älskar det gröna ljuset! Otroligt vacker bild.december 12, 2009 – 11:41 f m

Annmi - Vackert ♥…december 13, 2009 – 5:55 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*