Sötaste Rådjuret

Igår när jag skulle ut i skogen och fotografera stod det en jägare bakom varje träd kändes det som! Riktigt obehagligt! Jag måste säga att jag avskyr jakt och jägare! Jag avskyr de bilder där jägare står och triumferar med ett stackars dött djur hängande efter sig. Jag har inte tillräckligt stor insyn för att veta om det är nödvändigt med jakt men jag tycker inte om att det blivit en sport! Att så många människor kommer hit bara för att få upplevelsen av att mörda ett stackars oskyldigt djur! Att folk tycker att det är roligt och njuter av själva dödandet och av själva jakten! Jag tycker ärligt talat att det är riktigt äckligt!

Inte nog med att jakten sprider skräck bland våra vackra djur! De förstör för oss andra människor som vill njuta en härlig promenad i skogen…eller för oss som vill fotografera naturen och djuren! För hela hösten och fortfarande är det ju rent livsfarligt att gå i våra skogar! Detta gör mig såå arg!!!!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag hoppas verkligen att detta söta Rådjur lever idag men jag vet inte… :O(((

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Anna - januari 10, 2010 - 6:03 e m

Wow… så fint! Hittade hit via en Twitterlänk. Återkommer!

emma gustavsson - januari 10, 2010 - 6:24 e m

hej annelie.. jag tycker som du att djuren är väldigt vackra men för att naturen inte skall förstöras och djur bli sjuka så måste det finnas jägare som skjuter bort en del djur varje år.. låter jätte hemskt jag vet.. och så är det så att jägare inte bara tänker att de ska döda utan man tänker även på att djuren ska få leva genom att man utfodrar dem..kram emma

Pia - januari 10, 2010 - 7:07 e m

Stackaren, han ser så rädd ut på något sätt!Ja, det är en sak att skjuta av om beståndet kräver det, men jakt på skoj är konstigt!

Tack för dina ord, de värmer i kylan!!

Kram!

Helena Kulle - januari 10, 2010 - 7:59 e m

Å vad söt han/hon är och vilken fin bild du fick!
Håller helt å hållet med dej, tycker inte heller om jakt för nöjes skull, förstår att man måste skjuta av lite för att det inte ska bli sjukdomar och så, men att jaga för att man går igång på att döda..som du säger ÄCKLIGT!!!
Jag hoppas åsså sötnosen mår bra och lever, usch stackaren, så rädda dom måste vara, mår dåligt av att tänka på det.
Ha en fin söndagskväll.
/Helena

Lina - januari 10, 2010 - 8:11 e m

gud vilken fin bild!!! 😮

Anders - januari 10, 2010 - 10:05 e m

Fin bild :)
Däremot tycker jag jakt är vansinne. Allra främst vargjakten. Varför skjuta av våra rovdjur som annars skulle ha tagit hand om rådjur- och älgbeståndet. Jo för att vi även i fortsättningen ska kunna jaga för skojs skull. Rent befängt att människan tar sig rätten att äga frågan hur många djur som ska få finnas. Låt moder jord ta hand om jorden åt oss.

Hobbyfotograf Erica Pettersson - januari 10, 2010 - 11:33 e m

Åh, vilken söt bild!
Håller med dig angående att gå i skogen på hösten. Vet inte riktigt om man vågar, även om det skulle vara roligt med alla fina bilder man kan få :)

Eva-Lena - januari 11, 2010 - 10:25 f m

Vilken underbar bild! Håller helt med om att jakt för nöjes skull är fruktansvärt. Känner den fruktan, djuret måste känna av att inte kunna undkomma.. Ledsen vid den tanken…

karina - januari 11, 2010 - 1:38 e m

Måste hålla med dig ang jakt o jägare…jag hatar det!! man vill ju som du sa njuta av både naturen och djuren!
underbar bild du har där =) sj’lv var jag i skogen i 3 timmar idag och inte ett djur så långt ögat kan nå…riktigt tråkigt!!

//K

Arnfinn - januari 11, 2010 - 3:23 e m

Hei. Jeg har jaktet tidligere men sluttet og liker mye heller å ta med kamera på tur i naturen. Det gir meg så mye mer å se og studere dyre og fuglelivet. Alltid på jakt etter de store blinkskudda.

Lykke til videre med fotograferingen.

Nollan - januari 11, 2010 - 11:21 e m

Vilken härlig bild på det söta rådjuret! Och än en gång har du ett underbart ljus i bilden. Jagade rådjur i helgen (att fota då) men utan att lyckas riktigt. Kom ut ett och stod på skogsvägen en bit framför mig, men precis då hade jag förstås bytt till vidvinkeln för att fota ett fält. Får njuta av din bild här istället!

Maria [Fotoblogg] - januari 12, 2010 - 4:49 e m

Jätte vacker bild

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*