Melodifestivalen

Så har melodifestivalen startat i Sverige! Alltid lika spännande! Kvällen var över förväntan! Jag tycker det är synd att Linda Pritchard åkte ut!  Hon har en fantastisk röst, okej låt och så fantastiskt vacker! En drömmodell för mig med sitt röda (orange) lockiga hår!
Annars gillade jag Road Salt…..en låt som var väldigt vacker med en sångare som kunde sjunga! Dock inte en melodifestivallåt! Och så gillade jag Anders Ekborgs låt! Hade de valt en artist som hade bättre sångröst så hade den gått hem totalt hos mig!

Jag måste ju även såga när jag ändå skriver om det! Vad, vem, varför, hur, och alla andra väldigt frågande ord angående Jenny Silver! Hemskt klädd, och så otroligt tråkig i hår och smink! Synd för med den hårfärgen har hon ju potential att vara vacker men det var väl inget hon eftersträvade ikväll! Och gjorde hon det så gick det fel!! :O/ Och låten var inte bättre! Men det finns alltid bottennapp och denna gång var det hon! Hur tänkte hon med de kläderna liksom??!?!

Jessica Andersson är lika vacker som vanligt och fantastiskt duktig. Dock tyckte jag låten var lite pretentiös men den kanske växer!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

När jag tog denna bild på Jessica i somras, så berättade hon att hon inte gillade sig själv i profil! Hon blev aldrig bra på bilder i profil tyckte hon!  Jag sade så klart emot henne och frågade om jag fick bevisa motsatsen! Som den ödmjuka och väldigt trevliga person Jessica är så fick jag så klart det! :O))
 Jag önskar Jessica och alla andra lycka till i melodifestivalen och så klart kommer jag följa det..

Följer ni melodifestivalen & i så fall vad tyckte ni om kvällens startfält?

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Helena Kulle - Jättefin bild på Jessica, väldigt vacker kvinna och absolut ikväll i Melodifestivalen. Hon har en söt liten näsa… :)

Själv gillade jag hennes låt, vacker och fin, hon har en vacker röst. Tyckte om Pains låt också, väldigt gripande och fin. Olas, absolut, sätter sig, catchig :) Och håller med om Lindas hår, härligt rött och eldigt.

Tycker som vanligt att det tar några lyssningar innan låtarna sätter sig, men överlag var det nog bra.
Ha en fortastt mysig kväll…februari 6, 2010 – 11:05 e m

Helena Kulle - Fick denna tipsad till mej, skrattade så jag grät, tror du gillar den :)
http://www.youtube.com/watch?v=pcNJEBgaaA0februari 6, 2010 – 11:06 e m

Pia - Hon är så otroligt vacker, Jessica! Hennes låt var ok,kanske växer. Min klara favorit var Pain och dessutom tycker jag att det var kul att Salem gick vidare.

Kram!februari 7, 2010 – 9:10 f m

CamillasFoto.se - Så du är okså en fantast! Roligt. Jag älskar hela spektaklet. Gillade också Roadsalt men… det är ingen mello låt. Salems låt var superhärlig – synd att det inte var roligare på scenen. Ola var ok – fart och låten fastnar. Men Anders låt gillade jag inte alls. Fy så hemsk. Jessica var rätt trist. Killarna älskade Frispråkarn – så jag fick lägga in mitt veto där – ingen fick rösta på en sådan hemsk låt. Nu ser vi fram emot nästa vecka.februari 7, 2010 – 10:47 f m

Stefan - Salem var klart bäst! Det är riktig musikglädje när han spelar!februari 8, 2010 – 9:13 e m

Kattis - Jag gillade Ekborgs låt, en av de få jag minns refrängen på! 😉 Den lugna grabblåten var vacker men vi väntade hela tiden på att det skulle ”hända” någonting, att den skulle lyfta…Besviken! Jessicas låt var vacker, och Salems svängig!februari 9, 2010 – 12:07 e m

Anneli - Tack för alla åsikter! Ser att Salem är en favorit! Personligen har jag svårt att se hans storhet! Men han är en duktig musiker!februari 11, 2010 – 11:00 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*