Vackra Michelle igen!

Det blir ju att jag sitter en hel del framför datorn och redigerar bilder! Och av alla bilder jag redigerar så är många porträtt för jag älskar verkligen att fotografera människor. Men om man har många bilder som man ska redigera under en kväll kan det bli till slut väldigt tråkigt och enahanda och allt känns till slut kliché och repris! Då helt plötsligt…från ingenstans kommer den! Kreativiteten utöver det vanliga! Lusten att skapa något som inte alls sett slutet innan man börjar! Och ikväll kom den…vackra Michelle på bilden och det är även hon som sminkat sig!  Hon är fantastiskt duktig på det! :O)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Snart är kramstund med kissarna framför tv:n till det fredagstraditionella ”The big bang Theory”. Om någon någonsin känner för att ge mig en present så skulle jag bli väldigt glad över att få hela den serien så jag kan titta på den varje gång jag behöver piggas upp för den är så otroligt rolig! :O)) Jag älskar språket i serien…underbart!

Jag hoppas ni har en fin fredagkväll och får en underbar helg med mycket solsken och njutning av vad nu ni njuter av! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Jenny Eriksson - mars 13, 2010 - 8:56 f m

Fantastisk bild! Imponerad :)

Helena Kulle - mars 13, 2010 - 9:08 f m

:( nämen vad är det med din kise, inget allvarligt hoppas jag, usch det är hemskt när dom inte mår bra. Hoppas hon kryar på sig.

Sv: ja det är häftigt att hon sjunger på stockholmska, kom inte på vad det var när jag hörde den första gången, låter så olikt henne, tog ett tag innan jag fattade :)
Timojeij är åsså bra, men har svårt för rimmen i refrängen, lite barnsligt, men gillar balkandunket!
När man lyssnar igenom låtarna såhär efter all så tycker jag nog det var många bra ändå i år, Alcazars låt är riktigt ösig tex, den gillade jag inte alls från början. Man måste få lyssna in dom ordentligt :)
Antar att du som jag sitter bänkad i soffan i kväll, önskar dej en mysig schlagerkväll.
/Helena

fanny - mars 13, 2010 - 10:22 e m

fiin bild :))

LissenTo - mars 13, 2010 - 10:56 e m

Vilken cool bild!

Du har en utmärkelse att hämta hos mej. Tycker du gör underbara bilder och är så mångsidig!

george@minimalistics - mars 14, 2010 - 12:26 f m

Some unusual processing, but very effective.

Nina Xi Fotoblogg - mars 14, 2010 - 12:08 e m

Snyggt porträtt och mycket snyggt redigerat! Du är verkligen en fena både på foto o redigering. Din blogg är en sån inspiration för mig!

Elenore - mars 28, 2010 - 9:10 e m

Underbar bild!

The Big Bang theory är min favoritserie också, sitter och skrattar åt dom just nu – Sheldon är ju bara bäst!!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*