Vitsippan…& lite upprörd! :O(

Idag har jag varit ute och fotograferat vitsippor men det gick inte sådär jättebra så jag fick ge upp…och låta det fina vädret passer outnyttjat! Lite värre ont fick jag så nu får jag ta det lugnt några dagar! :O(

Men det är inte därför jag är irriterad! Nä, irritationen beror på finalen i Körslaget! Hur fasen kunde Kalle vinna? Eller det förstår jag för han som person är ju omåttligt populär! Skulle jag valt efter körledare skulle jag nog också valt Kalle men det tycker jag inte man ska! OCh framför allt inte efter denna final! JÄKLARNS vad Marie och hennes kör var bra! Att sätta ”Anthem” a capella på det sättet är jäkligt svårt och de gjorde det riktigt snyggt! Att göra det maffigt med hjälp av komp är mycket enklare och det kan vem som helst klara! I princip i alla fall! Inte nog med att Picassos kör var bäst…pengarna skulle gå till misshandlade och misskötta/övergivna djur och det är verkligen en värdig sak! Alla andra insamlingar handlar alltid om oss människor! Finns fasen i mig ingen mer egoistisk varelse än oss människor! Så det var helt rätt av Marie att välja att hjälpa djuren istället så de var väldigt hedervärt så bara det gör att hon borde ha vunnit! Och det gör mig så irriterad att det inte blev så! :O(((

 

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Johanna - Fotoblogg! - Vilken riktigt härlig bild! Så snyggt med det gröna & vita mot det blåa. :)maj 2, 2010 – 9:41 e m

Michelle - Jag har faktist också varit ute och fotat vitsippor idag 😀 Blev inspirerad av din tidigare bild 😉 Den här var också fin. Gillar att himlen är med, det försökte jag mig också på idag men det gick inte. Låg där som en orm i gräset haha. Ska lägga upp lite bilder på bloggen imorrn :) Och körslaget har jag inte sett så det kan jag inte yttra mig om hihi. Gonatt :)maj 2, 2010 – 10:39 e m

Pippi - Underbar bild, vackra färger! Härlig tid nu och mycket att inspireras till att fotografera i naturen 😉

Krammaj 3, 2010 – 3:07 f m

AnnaKK - Instämmer till fullo i det du skriver om Körslaget!!! Moraeus kör vann nog tävlingen redan i första omgången, eller möjligen andra – jag vet inte om det nånsin har varit den bästa kören som har vunnit tävlingen, utan snarare varje gång den populäraste körledaren… <:-)

Jättefina vitsippor du bjuder på!!! :-) Var nu rädd om handen/armen så vi får fortsätta njuta av dina underbara foton!!!maj 3, 2010 – 7:22 f m

ulrica - Jag håller med dig om körslaget. Nu missade jag tyvärr finallåtarna, men jag känner att all heder till Marie som ville skänka pengar till utsatta djur!! Dessutom så har jag en nära bekant med i hennes kör så förra veckan sjöng han en av solo-delarna och det är så roligt att se att han kommit dit!!

krammaj 3, 2010 – 9:24 f m

Camilla - Vackert!!!maj 3, 2010 – 12:45 e m

Maria - Tråkigt att höra att du inte är bra än, tråkigt att inte kunna fota hur mycket man vill.

Har själv inte sett några avsnitt av körslaget denna gång, men jag hade ändå aldrig kunnat gissa att Kalle M. skulle vinna.

Ha det gott, krammaj 3, 2010 – 1:07 e m

Sanna Ek - Underbar bild, Marie var bättre!maj 3, 2010 – 2:31 e m

Anneli - A'la Foto - Tack för era ord och att ni håller med mig ang. körslaget! Fortfarande lite sur över det! :O/

Michelle: Så glad att jag kunnat inspirera dig! Jo jag gillar att ha himlen med för då blir det ju ytterligare en färg i bilden och som du vet gillar jag färger! ;O)
Tittar in och kollar på ditt resultat! :O)

kram allihop och tack för besöket! :O)maj 3, 2010 – 8:30 e m

LissenTo - Håller med dej, totalt. Det var sådant sväng och sångarglädje i Maries kör och dom var otroligt duktiga.

Men så är det ofta, att den bäste inte vinner.
Vacker bild………….maj 4, 2010 – 8:04 f m

Anniken Bye - Du tar helt fantastiske bilder! Hva slags effekter bruker du? Og hvilket program? Du er kjempe kjempe flink! *imponert*
Ha en flott dag!maj 7, 2010 – 7:18 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*