Mitt drömmotiv – Äntligen!

Jag vet…inte en lysande, fantastisk bild som jag bjuder på denna gång men det finns en anledning till det! Om ni läst fliken här uppe som heter ”Fotograf” så har jag listat några drömmotiv jag skulle vilja fånga med min kamera! Det som står nummer ett på listan är Sorgmantel…en vacker, ganska stor fjäril! Denna fjäril har jag letat efter i säkert fyra år! Jag har sett den en gång tidigare och då hade jag inte kameran med mig!

Men så…idag…satt den helt plötsligt på vägen framför mig…och kameran var med så gissa om jag blev helt stel först!
HUR SKULLE JAG LYCKAS FÅ TILL EN BILD PÅ DENNA VACKRA VARELSE?
Och den ännu större frågan var ju hur jag skulle få till en bra bild på den! Det gick ganska bra att närma sig men att sedan få den rätta vinkeln var näst intill omöjligt! För varje gång jag böjde mig ner så flög den iväg! :O/ Så detta var det bästa jag fick till…men jag är stolt över den trots att den verkligen inte är ett mästerverk! Men jag ser vad bilden föreställer och det ger mig känslan av stolthet och lycka! För känslan av att äntligen få se denna vackra fjäril samtidigt som jag hade kameran med mig var obeskrivlig! :O))) Så varsågod och njut av denna ganska fula bild på den vackra fjärilen! :O)))

Men jag har inte gett upp…detta är fortfarande ett drömmotiv…men denna gång med en finare komposition! ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Michelle - maj 15, 2010 - 10:28 e m

Rolig text du hade skrivit det sista skrattade jag faktist åt :) Den är inte ful bara annorlunda men det kan ju vara kul ibland :) Häftigt namn fjärilen hade, aldrig hört. Roligt för dig att du fick en bild på det du länge drömt om :) Kram till dig.

Agneta - maj 15, 2010 - 10:51 e m

Jag tycker att du lyckades jättebra. De är inte lätta att fånga på bild. Jag har också alltid velat få en bra bild på en fjäril, men inte lyckats. I sommar kommer jag att sitta alldeles still vid en blomma och vänta ut fjärilen. Någon gång måste det ju komma en 😀

ulrica - maj 16, 2010 - 8:28 f m

Bilden berättar en historia och blir vacker pga det!! Men du.. dom vackraste bilderna har du i huvudet just nu, du fick se den i verkligheten, du fick se den flyga.. det betyder mycket!

kram Ulrica

Hedwig - maj 16, 2010 - 1:04 e m

Ja det är sällan man ser denna fjäril. Kul att du ändå lyckades få den på bild.

Linruz - maj 16, 2010 - 4:03 e m

Åhh vad roligt vännen. Grattis.
Kram Lina

Anneli - A'la Foto - maj 17, 2010 - 8:08 e m

Tack allihop! Ful kanske är fel ord…inte så väl genomförd men som Ulrica skriver så har jag underbara bilder i mitt huvud och hjärta från händelsen och denna bild påminner mig om det! :O)

Agneta: Att sitta vid en blomma och vänta är nog rätt sätt för att lyckas. Det gäller bara att välja rätt blomma! ;O) Och så kan man inte välja så svåra arter som Sorgmantel eller Makaonfjäril som är mitt nästa mål! :O))

Kram på er alla!

Ulla - maj 18, 2010 - 7:19 f m

Hej Anneli! Vilken tur du hade som fick se den vackra sorgmanteln. Och bilden är ju naturlig. Det är inte lätt att få till en bild med en fjäril som sitter på marken :)
Makaonfjäril har jag också på min önskelista, de är svårfångade :)
Må gott!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*