Brännässlan

Jag har inte fotograferat på över en vecka! Har varit jätteduktig och skött mig så mitt ben ska bli friskt igen. Vilat till förbenelse, gått korta promenader, inte suttit vid datorn och allt detta har gjort att jag faktiskt mår riktigt bra idag! Knivstickningssmärtan kommer bara fram när jag tänker att jag ska vrida benet eller lyfta det på ett visst sätt! Så det har blivit många framsteg även ifall själva skalan på själva smärtan inte sänkts nämnvärt så har antalet smärttillfällen minskat! Bra tycker jag!

Så idag har jag varit ute i skogen med kameran och fångat den vackra höstsolen än en gång! Och denna gång var det en Brännässla som visade sig från sin bästa sida och fångade mitt intresse! Kan en Brännässla vara vacker? Upp till er att tycka men jag tycker nog det! :O)

Strax är det Idol så det ska jag och kissarna sätta oss framför tvn och titta på! Detta år är det svårt med favoriter! Har faktiskt inte någon! Alla är ganska okej och gör bra ifrån sig!

Jag önskar er en skön kväll!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
hanna var namnet =) - november 5, 2010 - 9:45 e m

guud, blir verkligen glad av att de en så fin blogg !
älskar dina bilder, verkligen !

ha det bra, KRAM!

viola - november 6, 2010 - 12:29 f m

Hvilke herlige bilder! Det første likte jeg aller best, det fikk så ekstra fin dybde.. Kan bare bli sittende å se på det, så fint er det.. :)

Helena Kulle - november 6, 2010 - 12:51 f m

Absolut kan nässlan vara vacker, speciellt från din lins, underbart foto, vilket magiskt ljus.
STOR KRAM
/Helena

Kerstin - november 6, 2010 - 1:04 f m

Visst är den vacker, speciellt i det ljuset. :)
Hoppas att benet fortsätter bättra sig så du kommer dig ut för att fota.
Ha en fin helg.

Madde - november 6, 2010 - 10:22 f m

härliga bilder, så fint ljus:) JA, brännässlor kan vara vakcra:)

Lisa - november 7, 2010 - 10:41 f m

Superfina bilder och fin blogg! :)

george - november 8, 2010 - 12:33 e m

Great to see ”transmitted light” used sop effectively!

Fotograf Jeanette Lindvall - november 15, 2010 - 7:40 e m

enastående!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*