Fototriss: Det här är jag!

Temat i fototrissen denna gång är ”Det här är jag” så då har jag gjort detta lilla kollage. Lättast att förstå är väl bilden till höger som verkligen är jag….varken mer eller mindre! Mittenbilden är mitt hjärta och själ, min stora kärlek och min familj. Och längst till vänster, för alla er som känner mig så vet ni att gult är jag! Jag älskar den färgen och vill ha den på allt! Men även färger i allmänhet är jag…starka, härliga färger!  Alla tre bilderna vill jag också spegla min kärlek till fotograferingen för den är konstant! Och redigering!

Fototriss

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Birgitta - foto CHIP - Kul att se dig framför kameran. Katterna är ju bara så fina men favoriten blir du :)

http://fotochip.blogspot.com/2010/12/fototriss-jag.htmldecember 5, 2010 – 1:23 f m

AXart - Fina bilder som beskriver dig:) , gult är en väldigt framåtskridande och stark färg.

Ha det gott och tack för fin kommentar!

AXdecember 5, 2010 – 9:10 f m

Helena Kulle - PRECIS så skulle jag åsså visa dej om jag fick tre bilder på mej, kan inte stämma bättre. Jättefin bild på dej, du är precis som jag tror jag, håller dej helst bakom kameran, men det ska du inte göra serru, du är jättefin :)
KRAM till alla er, tvåbenta som fyrbenta.
/Helenadecember 5, 2010 – 9:37 f m

LissenTo - Vilken fin triss och den visar både dej och det du tycker om.

Kram och ha en skön dag.//Lissendecember 5, 2010 – 9:40 f m

Beppan - Ljuvliga bilder alla tre!!

Kul idé detta att göra en presentation av sig själv – men svårt också på tre bilder tyckte jag. Hade behövt många fler…december 5, 2010 – 9:47 f m

Djuren & jag - Härliga bilder! Jag gillar också gult, en glad färg! Vilka fina katter! Myskissar som det ser ut :)december 5, 2010 – 10:07 f m

Fotograf MissJeni - Väldigt bra beskrivet om dig :)december 5, 2010 – 11:18 f m

Mikaela - Varma bilder, lika varma som kvinnan bakom kameran verkar vara. Kramar!december 5, 2010 – 11:37 f m

Rantamor - Dina foton bara älskar jag, det är nånting med dom som bara tilltalar mig…tro om det inte är ljuset i dom, jag bara drunknar i dom varje gång jag är inne hos dig….
Vacker är du också…
Och katterna som jag hoppas är dina är riktiga snyggingar.

Ja du jag har en stor hög med skrivet material, dikter och kåserier. Tanke på en bok frestar ju men jag är lite feg…

Ha en finfin 2:dra advent.december 5, 2010 – 11:42 f m

Misswhatsit - En fin triss med vackra bilder. Favoritbilderna blir du och katterna.:)
Ha en bra söndag!december 5, 2010 – 11:53 f m

Ninni - Grymt fina bilder!
Du är sjukt duktig. :)december 5, 2010 – 12:21 e m

D A H L È N - sv: jo, jag har försökt. jag blev helt vansinnig när hon gick över gränsen sist, men till svar fick jag att jag var omogen, betedde mej som ett lågstadiebarn och att hon ”inte alls härmar, vi inspireras väl av samma saker”

Man blir verkligen både ledsen och vansinnig. :/december 5, 2010 – 12:26 e m

D A H L È N - förresten, jag har nog ett jobb till dig. En kompis till mig bor i Linköping och behöver en fotograf till några porträtt bilder. :) Hör av dig om de verkar intressant :)december 5, 2010 – 12:27 e m

Andie - Gudars vilka fina katter! Och visst var fototrissens ämne intressant!december 5, 2010 – 1:25 e m

Pialotta - Jag talar om det igen för dig.. älskar dina bilder och jag förstår du brinner för ditt jobb och hobby:) Dina kattor är ju bara så gosiga att jag smälter direkt.. fotot på dig är så fint oxså och gult.. ja du, det är din färg det:)december 5, 2010 – 2:28 e m

Pysselfarmor - Absolut min bild av dig och jag verkligen älskar dina katter!december 5, 2010 – 4:51 e m

Hans af Ekenstam - Att du gillar starka färger har jag förstått när jag kollat dina tidigare trissar och katter.
Hade gott..december 5, 2010 – 5:00 e m

kerstin - Fina foton!!!
Underbara katter-vilka ögon!december 5, 2010 – 5:14 e m

Marina - Fin färgkombination i samband med harmoniska bilder. =)december 5, 2010 – 5:23 e m

Photos by Storm - Ja, det här känner jag igen. Härliga glada färger och vackra klarblåa kattögon. Alltid proffsiga bilder/Lisdecember 5, 2010 – 5:36 e m

Barbro S - Härliga bilder i din presentation. Och det viktigaste i mitten, så söta:).december 5, 2010 – 7:21 e m

Barnens Hjältar - Jättefina bilder :-)december 5, 2010 – 8:18 e m

Jessica - Du kommer garanterat trivas bra som tusan med Desire=)
OS står för operativsystem, jag som är lat och inte orkar skriva ut hela. ;D Jag tycker Android klår Iphones os med hästlängder, så otroligt lättförstått och funkar i ur och skur. Så yes, du kommer få en kalastelefon!:Ddecember 5, 2010 – 8:18 e m

Kerstin - Vilken bra beskrivning av dig själv, det är precis så jag ser dig. Katter, macro och starka färger. Fin triss och vad fin DU är. :)
Jo du, nog har vi havet här uppe, behöver bara köra ca tjugo minuter från stan så är jag vid havet. Underbart! :)
Ha en riktigt fin måndag.december 5, 2010 – 10:21 e m

Jah Hollis - Det var en fin triss på ”beskriv dig själv-temat”.december 5, 2010 – 10:27 e m

Erik "Semlan" - Välfångat och enkelt. Så skulle jag naturligtvis själv ha gjort (kan jag nu tycka). Ditt harmoniska självporträtt väljer jag i trissen, fint.december 6, 2010 – 12:27 e m

george - Three lovely cool cats and a pretty flower!december 8, 2010 – 3:56 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*