~ Tidlös ~

En gammal bild har jag minsann hittat när jag letade efter något helt annat.
Detta är en bild jag ratat från en gammal fotosession med vackra Lova men idag drogs jag till den!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

becca - Vacker :)januari 17, 2011 – 9:21 f m

Fotograf MissJeni - Ibland behöver bilder få vila lite och nästan glömmas bort för att man helt plötsligt ska se dom med andra ögon och ändra uppfattning.

Jag gillar bilden! Den känns tidlös och jag undrar vad hon tänker på.januari 17, 2011 – 10:12 f m

Cim Vuorinen [foto] - Svar: Tusen tack! Blir verkligen glad!
Jag brukar kika på din blogg, älskar dina bilder. Du är fantastiskt duktig!januari 17, 2011 – 11:03 f m

D A H L È N - sv: ang det du sa om att det var en jägare på matplatsen. Jag pratade med min pappa om det (jaktledare här) och det är möjligt att han skulle in för att skjuta en sjuk/skadad hjort som inte kommer fram om de inte är ”matdags” så istället för att låta djuret lida och dö pga skadan/sjukdommen så får ”speciella” jägare gå in och ta bort djuret. Var det ens jaktsäsong på hjort då?

annars är det nog ingen som skjuter vid matplatser, det säger ju sig självt att det är rätt grymt och även jägare har känslor.januari 17, 2011 – 11:45 f m

thesswester - inte som alla andra - riktigt härlig bild! det ser ut som att personen funderar 😉januari 17, 2011 – 11:49 f m

EMMA - FOTO - Sv: Tack för dina kommentarer. Angående skärpan på den första du kommenterade så är jag medveten om det men gillade bilden i övrigt. Den andra kommentaren då nämnde på bild nr två så är den skarp, fast hon såt i en vinkel så bara närmsta ögat är skarpt =)januari 17, 2011 – 2:55 e m

Pia - Underbar redigering och ljuvlig bild!

kram!

ps. jag har bytt adress :)januari 17, 2011 – 6:44 e m

Anna Johansson Fotoblogg - jätte fin blogg! :)
älskar dina bilder!!januari 17, 2011 – 6:58 e m

Fotograf Matilda Bäcker - Sv: Exakt, det kommer snöa många gånger till, kanske till och med in i maj månad. Förbereder mig på det värsta liksom.
Det är inte det att jag gillar slak och grå-grå. Däremot har jag inget emot det om jag vet att det är på väg att våras, för då måste ju snön smälta. Men som det är nu är det rätt onödigt, för som sagt så kommer det komma mer vinter. Och då är det onödigt att det ska smälta bort bara för att komma tillbaks.januari 17, 2011 – 7:26 e m

george - Beautifully processed picture of a beautifully photographed beautiful girl!januari 20, 2011 – 5:25 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*