Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_VERSION - assumed 'TTFTITLES_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 26 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DIRECTORY - assumed 'TTFTITLES_DIRECTORY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 27 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DEBUG - assumed 'TTFTITLES_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 28 Warning: Use of undefined constant text - assumed 'text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 35 Shutterday: The Golden Hour » A'la Foto – Fotograf i Linköping

Shutterday: The Golden Hour

 

 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Anita - Åååh, den här tycker jag vansinnigt mycket om. Vilket ljus och vilka härliga siluetter.

Kram Anitaseptember 22, 2008 – 5:42 e m

Ulla - Sådana här bilder gillar jag också väldigt mycket! De är så livfulla och lite mystiska på en gång.Mycket vackert!
Kram Ullaseptember 23, 2008 – 5:52 e m

Anneli - Tack Anita & Ulla…både för besök och att ni gillar denna bild..det gör jag också! :O))

Kram på er!!september 23, 2008 – 6:12 e m

Ida Björkman - Läskig 😉september 26, 2008 – 10:05 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*