Magiskt!


Att göra på semestern (om jag hade någon): leta efter magiska platser och bara njuta och fotografera! Denna magiska plats hittade jag på en tur rakt ut i ingenstans. Problemet med såna turer är att hittar man en magisk plats såsom denna, så är det lite svårt att hitta tillbaka…då jag bara tar bilen och kör på måfå tills jag hittar något vackert! Men jag vet att det är söderut! ;O)

Tema Fredag

Glad semester på er…ni som har, ska påbörja och som kommer snart ha! :O)

Magiskt – Natur – Fotograf


15 svar till “Magiskt!”

  1. Snyggt med allt det gröna! Underbart hur du fångat en del av vår natur. En liten spröd ”miniskog” där på ängen.
    Tack för din kommentar. 🙂

  2. Tack , just en glad semester ska jag ha!
    Viktigt med skratt och glädje, jag ska lära mig att spinna på spinnrock nu när jag har semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *