Sommargöra!


Tema Fredag har temat sommaraktiviteter och då tänkte jag såhär. Jag fotograferar blommor på sommaren….även motljus är en typisk sommaraktivitet…eftersom jag jobbar hela sommaren så skulle jag kunna lägga upp vilken normal jobbild som helst men det får bli vad jag gör för rekreation och då är det att gå ut i naturen med min vän kameran och njuta av omgivningen och ljuset! :O))

Tema Fredag


16 svar till “Sommargöra!”

  1. Helt fantastiskt vackra bilder! Dina foton är som tavlor…jag njuter 🙂

    Önskar dig en underbar fredag. Kram Lenita

  2. Måste skriva att jag verkligen älskar motljuset i dina bilder, får aldrig så vackert.

    Sommaraktivitet är väl för många av oss som fotograferar den tidpunkt som vi aktiverar kameran mest.

  3. Wow, vilken fantastisk bokeh och vackert ljus då fångat i dina bilder. Helt underbart!!!

    Tänkte inte på att det kunde se ut som en vägg bakom min kultursommararbetare förrän du skrev det, men det är jag som redigerat bilden för särskilja jonglören från publiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *