Nyckelpigan


Jag fick så mycket fin respons på mitt gråa inlägg och jag har glömt att tacka er för det! Tack snälla för alla era vänliga ord, och för era konstruktiva tips för att göra min blogg bättre! Alla era fina ord går rakt in i mitt hjärta och självklart ska jag inte sluta blogga efter det!! Jag lovar! :O))

Jag fick ett tips av Ann Katrin om att lägga flera bilder i varje inlägg så det tipset följer jag idag! Det är inget jag kan lova att göra varje gång men ibland ska jag absolut göra det då jag själv tycker det är var ett bra tips för då måste ni besöka bloggen för att se alla bilder och kan inte bara se inlägget i bloglovin! ;O) Men ibland måste en bild få stå för sig själv för att komma till sin rätt och då kommer det vara så!

Här kommer några bilder från dagen. Jag tycker Nyckelpigor är så söta men jag har inte sett några i år…förrän idag (läs lördag). Så här kommer sötnosen…se och njut av flera bilder på denna fina Ladybug! :O)


13 svar till “Nyckelpigan”

  1. Oj Oj vilka otroligt vackra bilder och helt klart roligt att få se så många bilder. -Bra jobbat tycker jag!
    Kram
    Morgan

  2. Fantastiska bilder! Och jag storgillar när du visar flera för det är så intressant att se de som var ”före och efter”. Jag har ingen nyckelpiga i min småkrypsfotosamling och har haft mission på en i år m fortfarande inte sett någon… För några dagar sedan fick jag iaf en pärlemorfjäril 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *