Nyckelpigan

Jag fick så mycket fin respons på mitt gråa inlägg och jag har glömt att tacka er för det! Tack snälla för alla era vänliga ord, och för era konstruktiva tips för att göra min blogg bättre! Alla era fina ord går rakt in i mitt hjärta och självklart ska jag inte sluta blogga efter det!! Jag lovar! :O))

Jag fick ett tips av Ann Katrin om att lägga flera bilder i varje inlägg så det tipset följer jag idag! Det är inget jag kan lova att göra varje gång men ibland ska jag absolut göra det då jag själv tycker det är var ett bra tips för då måste ni besöka bloggen för att se alla bilder och kan inte bara se inlägget i bloglovin! ;O) Men ibland måste en bild få stå för sig själv för att komma till sin rätt och då kommer det vara så!

Här kommer några bilder från dagen. Jag tycker Nyckelpigor är så söta men jag har inte sett några i år…förrän idag (läs lördag). Så här kommer sötnosen…se och njut av flera bilder på denna fina Ladybug! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Neha - Superfina bilder, som alltid:)juli 29, 2012 – 1:59 e m

Olivia - Jättefina, själv så har jag sett ganska många i år 😛juli 29, 2012 – 3:43 e m

mary - sv: ååh tack 😀 glad jag blir :)

Så fina bilder du tar 😀 Helt fantastiskt fina :)juli 29, 2012 – 4:39 e m

Ullis - Fantastiska bilder. :)juli 29, 2012 – 6:27 e m

fröken K | vill bli amatörfotograf - Finfina bilder som vanligt. Har du använt stativ på dessa bilder? Har fått tips om att göra det på macrobilder, fast jag har inget macroobjektiv ännu. :)juli 29, 2012 – 6:59 e m

Morgan - Oj Oj vilka otroligt vackra bilder och helt klart roligt att få se så många bilder. -Bra jobbat tycker jag!
Kram
Morganjuli 29, 2012 – 7:35 e m

Becca - Åh, så fint ! De är så fina nyckelpigor :)juli 29, 2012 – 8:39 e m

Jonna Erlandsson - Fantastiskt fina bilder!!

sv: Det är en birma faktiskt :)juli 29, 2012 – 10:28 e m

Charlotte/Kreativamamman - Fantastiska bilder! Och jag storgillar när du visar flera för det är så intressant att se de som var ”före och efter”. Jag har ingen nyckelpiga i min småkrypsfotosamling och har haft mission på en i år m fortfarande inte sett någon… För några dagar sedan fick jag iaf en pärlemorfjäril 😉juli 29, 2012 – 10:33 e m

PHILIP - svar:
tack så jättemycket! :)

det borde du verkligen göra, det är så underbart fint! :)augusti 2, 2012 – 1:53 e m

PHILIP - jättebra bilder också såklart!augusti 2, 2012 – 1:54 e m

Fotograf Annie - Vad kul att du hittade en liten nyckelpiga, gillar verkligen kompositionerna i bilderna :) Nyckelpigan bryter verkligen av fint mot säden :)augusti 3, 2012 – 8:57 f m

Ika - Underbara bilder!augusti 7, 2012 – 3:48 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*