Fjärilsland med Tufsen

Idag har Tufsen och jag varit i Fjärilsland och njutit av livet! Där fanns flera Påfågelöga, flera Nässelfjärilar och massor av Citronfjärilar. Dessa tre sorter fick jag på bild. Det fanns också en jättevacker Pärlemorfjäril som inte alls ville vara i närheten av mig och min kamera. I alla fall inte stilla länge. Tufsen satt i mitt knä och bara tittade på de vackra fjärilarna. Hon tyckte att det var läskigt varmt så efter en stund gick hon ner och lade sig platt som en pannkaka i gräset…

Jag älskar verkligen fjärilar! Fullständigt fascinerad av dessa vackra varelser är jag! Min dröm är att se och fånga en Makaon på bild (känns som en omöjlig dröm) men en mera realistisk dröm är Tistelfjäril, Amiral och så självklart Pärlemorfjärilen! Varför inte en vacker Blåvinge också! Vi får se vad som händer!

Här kommer i alla fall en kavalkad av bilder från dagen med min underbara Tufsen, solen och alla fjärilar! :O))

Jag har fått önskemål om många bilder i samma inlägg så jag hoppas att detta inte är för mycket nu! ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Helena (Livet på citronodlingen) - augusti 12, 2012 - 6:29 f m

Av vackra bilder kan man aldrig få för mycket, så ös på du bara 😉

Neha - augusti 12, 2012 - 10:18 f m

Superfina bilder:D

Monica - augusti 12, 2012 - 11:53 f m

Oj oj oj vilka underbara foton.

Monica

Nathalie - augusti 12, 2012 - 6:41 e m

Vilka härligt klara bilder! :)

Ica Ganestål - augusti 13, 2012 - 10:32 f m

Det kan aldrig bli för mycket bilder! Den översta och den understa gillar jag bäst. Men även den näst näst understa med Nässelfjärilen på den gula blomman är jättefin. Har du funderat på att trycka upp vykort nån gång? Du kan lätt konkurrera med vilka fina vykort som helst. Vi kanske skulle slå oss ihop om det? Det är inte så himla dyrt.

Charlotte/Kreativamamman - augusti 15, 2012 - 7:48 e m

Så vackra bilder! Fotot på Tuffsen och påfågelögat är fantastisk!

george - augusti 17, 2012 - 5:56 e m

Your fascination for these fragile creatures shows through…but the pic with Tufsen and flutterby is a classic.

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*